Hotel Waterfront Ålesund

[Totalt:1    Gjennomsnitt:4/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Waterfront Ålesund

Ålesund, Norge

Quality Hotel Waterfront er Ålesunds nye hotell med den mest solrike beliggenheten på sydsiden av byen. I tillegg til moderne konferanseavdeling byr hotellet på hjemmekoselig atmosfære, stilfull restaurant og fantastisk utsikt mot Sunnmørsalpene.

Quality Hotel Waterfront er Ålesunds nyeste fullservice konferansehotell beliggende i vannkanten av jugendbyen Ålesund. Hotellet har 196 lekre og urbane rom fordelt på det gamle jugendhuset, pakkhuset og det moderne signaturhuset. 

Hver og en av husets forskjellige stilarter reflekteres i et lekkert sammensatt interiør og sammen skapes det en varm og hjemmekoselig atmosfære. En av hotellets attraksjoner er toppsuiten på 53 kvm med en dertil hørende takterrasse på 65 kvm under åpen himmel. Hotellet har også et fitnessrom til disposisjon for hotellets gjester.

Hotellet har en lekker og stilfull restaurant med plass til 120 gjester og den velsmakende maten kan nytes sammen med den flotte utsikten mot Aspevågen. I tilknytning til restauranten finner man også en flott og funky bar og i sommermånedene tilbys utendørs servering på bryggekanten. Utsikten mot Sunnmørsalpene og Borgundfjorden er slående vakker og båtlivet på Aspevågen er fasinerende og høyst levende, året rundt.

Dette er et kurs- og konferansehotell med 1.000 kvm til disposisjon, fordelt på 7 møterom av ulik størrelse og det mest moderne AV-utstyr som finnes på markedet. Plenumsalen, Akvariet, rommer inntil 300 mennesker og egner seg perfekt til banketter, skipsdåp og mottakelser, i tillegg til kurs og møter av alle slag.

Suiten på toppen av Signaturhuset er 54 kvm stor og har en tilhørende takterrasse på 65 kvm med bare himmelen som tak. Alle rommene i dette tilbygget er utsmykket med fototapet hvor motivet er nakne mennesker fra Ålesund med bølger i bakgrunnen.
Restaurant Aqua
Restaurant Aqua

Hotellet har en lekker og stilfull restaurant med plass til 120 gjester og den velsmakende maten kan nytes sammen med den flotte utsikten mot Aspevågen.

I tilknytning til restauranten finner man også en flott og funky bar og i sommermånedene tilbys utendørs servering på bryggekanten. Utsikten mot Sunnmørsalpene og Borgundfjorden er slående vakker og båtlivet på Aspevågen er fasinerende og høyst levende, året rundt.

Quality Hotel Waterfront Alesund Conference
Konferanse

Quality Hotel Waterfront er et kurs- og konferansehotell med 1.000 kvm til disposisjon, fordelt på 7 møterom av ulik størrelse og det mest moderne AV-utstyr som finnes på markedet.

Lokalene har muligheter for forskjellige lys og dekoralternativ til banketter, kick-offs og spesielle mottakelser. Vi tilpasser lokalene dine ønsker og behov.

Vår storstue, Akvariet, på hele 280 kvm er helt fri for sjenerende søyler og har en takhøyde på 2,7 m. Dagslys slippes inn fra hele 3 sider komplettert med friskluftanlegg skaper optimale lys- og luft forhold for alle typer møter og arrangement. Salen rommer inntil 300 personer. Salen egner seg perfekt til konferanser fra 150 personer og oppover, banketter, skipsdåp og mottakelser, i tillegg til kurs og møter av alle slag.

Hovedtanken bak Quality Break og Quality Meetings, er ”Alt inkludert!”. Med dette menes at man får en topp konferansepakke med kaffe, soft-is, popkorn, lunsj, frukt og kaker. Kort sagt er alt du trenger inkludert. Vi vet at dette er med på å gjøre ditt møte til en enda større suksess.

Hotellets konferanseavdeling har 7 møterom med en total kapasitet på inntil 300 personer.

Quality hotel Waterfront

Nedre Strandgate 25-27 6004 Ålesund Norge Telefon: +47 70 11 19 00
Fax: +47 70 11 19 10