Bra boende med Scandic i Alvik

Nordisk stil och design

Bo på Scandic Alvik i Stockholm i ett härligt rum med design i nordisk stil på Scandic Alvik, 5 km från Stockholm city.

Antal rum på är 325 varav 310 är rökfria. Det finns även tillgång till handikappanpassade rum. Hotellet har utrymmen för relax. Restaurant och bar finns för de som är hungriga med riktigt bra mat. Färdas du med bil eller behöver ett garage så finns det i anslutning till hotellet. Även parkering utomhus. På Scandic Alvik finns möjlighet att anordna möten och konferenser. Hotellet är miljömärkt med Svanen. Det är c:a 5 kilometer till Stockholm city. Till Bromma flygplats är det 5 kilometer och avstånd till centralstationen 5 km. Trådlöst internet finns på hela hotellet.

Rummen

På samtliga rum finns gratis tillgång till internet. Välj mellan rum i följande kategorier.

Standardrum
Känn dig som hemma i det här ljusa och luftiga rummet inrett i svala och lugna färger och med stora fönster och trälaminatgolv. I rumspriset har du obegränsad tillgång till hotellets sauna och gymmet. Queen size-säng eller två sängar. Det får plats två fullvuxna med ett barn. gratis trådlös internetuppkoppling i alla rum och utrymmen i hotellet.

Superior
Dessa rum är stora och har nordisk inredning. Det bjuds på rustik känsla med värme. Superior-rummen som har utsikt över Alviks sjö är belägna högt upp i hotellet. Här finns dubbla ljuvliga bäddar, ett väl tilltaget arbetsutrymme, höghastighets internet, strykjärn och dusch. Utöver detta finns även kaffemaskin samt minibar.

Svit
Sviterna är ljusa och luftiga terrass-sviter som ligger högst upp i hotellet på 11:e våningen och bjuder på vidsträckt utsikt över Stockholm. Förutom en kingsize-säng (200x200cm) i det extra sovrummet finns även en komfortabel bäddsoffa och badkar. Utöver detta finns även te- och kaffekokare och minibar.

Restaurant
Koppla av i den rymliga restauranten på hotell Scandic i Stockholm. Varför inte prova den gravade laxen till lunch eller kanske till middag?

Njut av naturligt dagsljus och svensk design medans du njuter av en drink i baren. I restauranten serveras både internationella rätter och svensk husmanskost. Bland våra svenska rätter hittar du gravad lax och fläskkött med lök och äppelmos.