Hotel 33 Oslo

[Totalt:1    Gjennomsnitt:4/5]
Quality Hotels

Quality Hotel 33 Oslo

Oslo, Norge

Quality Hotel 33 er et fullservice konferansehotell preget av unikt design og inspirerende interiør. Beliggende på Økern i Oslo er dette et naturlig førstevalg for en smidig og vellykket konferanse for inntil 980 deltagere.

Quality Hotel 33 er et nytt, førsteklasses og særpreget hotell beliggende på Økern i Oslo. Hotellet er inspirert av 60-tallets design og musikk med 242 stilfulle rom, konferansekapasitet til totalt 980 gjester og stor restaurant. 

Da arkitekt Erling Viksjø (1910 – 1971) så sitt mesterverk i naturbetong reise seg i all sin brutale prakt på Økern i 1968, var det med tanke på at bygget skulle være et effektivt hovedkvarter for 4000 ansatte i Standard Telefon- og kabelfabrikk.

I dag er vi stolte av å kunne tilby våre gjester et av hovedstadens beste kurs- og konferansehotell. Quality Hotel 33 er et særpreget hotell på alle måter. I tillegg til fantastiske arkitektoniske omgivelser, preges hotellet av kunstverk fra flere epoker som sammen skaper en unik balanse mellom moderne og historisk kultur.

Kåret til årets Quality Hotel i 2009 og beste hotell utøver under SKI VM i Oslo 2011.

Quality hotel 33 har høye ambisjoner om å være best på matopplevelser. Toppetasjen i glass er unik, med a la carte restaurant, bar og relax avdeling – alt med fantastisk panoramautsikt over Oslo by og Oslofjorden. Med kort avstand til offentlig kommunikasjon gir hotellet deg den beste forutsetningen for et opplevelsesrikt opphold.

Quality Hotel 33 Oslo Restaurant
Restaurant

I hovedrestauranten i 1. etasje kan vi by på frokost, lunsj og middag. Vår kjøkkensjef har bred internasjonal erfaring og bruker kun det beste av sesongens norske råvarer.

Når dere inntar vår bugnende lunchbuffet, vil dere få en smaksopplevelse med mye innslag fra Middelhavet. Vi produserer all mat fra bunnen av, og vår konditor frister med hjemmelagede desserter og kaker. Som konferansemiddag, serverer vi en 4 retters flott meny.

Vi tilrettelegger også for banketter. Velg blant våre ferdige selskapsmenyer eller komponer deres egen festmeny sammen med vår kjøkkensjef. Vi tilbyr skreddersydde konsepter der mat, underholdning og dekor inngår eller hjelper deg med å skape rett stemning for nettopp ditt arrangement. Vi er deres rådgiver slik at arrangementet blir vellykket. Vi kan også videreformidle kontakt til landets ledende eventbyråer.

Quality Hotel 33 Oslo Conference
Konferanse

Når du skal velge sted for den neste konferansen, er vi et naturlig førstevalg. 

Vi kan tilby 10 møterom, 9 styrerom/grupperom og store fellesområder til utstilling fordelt over to plan. Alt er selvsagt utstyrt med alt du trenger av teknisk utstyr. I storsalen kan du boltre deg med stor scene og nesten 7 meter takhøyde.

Hos oss er du i trygge hender. Vi setter vår ære i å sørge for at alt blir slik du har forventet deg. Feilfritt teknisk utstyr, stabil internettoppkobling og forfriskninger hele dagen. Vårt imøtekommende personale løser eventuelle problemer før de oppstår slik at du kan fokusere på det faglige innholdet. Det eneste du trenger å bruke energi på er de gode idèene.

Vi vet at en konferanse kan være krevende og har derfor egen Quality Break. I tillegg til kaffe, frisk frukt og kaker laget av husets egen konditor, har vi også popcorn- og softismaskin. Populære tilbud som smaker godt og får smilene til å sitte litt løsere.

Hotellets konferanseavdeling har 10 konferanserom med en total kapasitet på inntil 980 deltagere.

Vi sørger for at alle uforutsette problemstillinger eller behov blir løst umiddelbart. Plukk opp det grønne telefonrøret i møterommet og vi er der for deg på et øyeblikk. Enklere blir det ikke.

 

Quality Hotel 33

Østre Aker vei 33 0581 Oslo Norge Telefon: +47 23 19 33 33
Fax: +47 23 19 33 34

WE CARE
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.