Hotel Stavanger Airport Sola

[Totalt:1    Gjennomsnitt:4/5]
Quality Hotels

Quality Airport Hotel Stavanger

Sola, Norge

Quality Hotel Stavanger er et moderne konferansehotell beliggende ved Stavanger Lufthavn Sola i Rogaland. Som regionens største og mest moderne kurs- og konferansehotell er vi behjelpelig med gjennomføring av alle typer arrangement. 

Hotellets fleksible konferanseavdeling består av 19 møterom og har en total kapasitet på inntil 950 personer. Alle våre møterom har det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket konferanse. Vår imøtekommende og erfarne stab sørger for at eventuelle problemer løses før de oppstår slik at du kan fokuserer på det faglige innholdet.

Hotellets sentrale beliggenhet i forhold til Stavanger Lufthavn, Stavanger sentrum, Forus, Tananger og Sandnes gjør hotellet til et fornuftig alternativ for både konferanser eller en avslappende weekend.

Hotellets beliggenhet i nærheten av den sjarmerende Solastranden, Kvadrat kjøpesenter, Flyhistorisk Museum, Arkeologisk Museum, Solastranden Golfklubb og Viking Stadion gjør det til et populært alternativ for forretningsreisende så vel som feriegjester.

Etter en krevende konferanse kan du finne ny energi i hotellets helsestudio med badstue eller nyte et bedre måltid i restauranten med bar og salonger. Restauranten har en lys og avslappende atmosfære med panoramautsikt over flyplassen som gir en unik ramme rundt måltidet. Restaurantens engasjerte stab er også behjelpelig med arrangering av bryllup, konfirmasjon, minnestund og festmiddager.

Konferanse i Stavanger

Effektive møter og konferanser

Quality Hotel Stavanger tilbyr alt av tekniske løsinger, god og fleksible planlegging og ikke minst en profesjonell gjennomføring av din konferanse.

Hotellets konferanseavdeling består av 19 møterom og har totalt plass til 950 konferansedeltagere. Her finnes alt fra bankettsal med plass til 700 personer i kinooppsett til mindre møte- og grupperom.

Om du ønsker en sosial ramme rundt din konferanse har vi en rekke samarbeidspartnere som kan være behjelpelig med dette. Hva med en båtturer til  Lysefjorden og Preikestolen, helikoptertur over Stavanger og Kjeraug eller en runde med golf på en av de tre golfbanene som ligger i nærheten? Gjør konferansen til en minneverdig opplevelse med spennende sosiale aktiviteter.

Vår imøtekommende og erfarne stab sørger for at eventuelle problemer løses for de oppstår slik at du kan fokusere på det faglige innholdet. Hos oss er ditt arrangement uansett i trygge hender.

Hotellets konferanseavdeling har 19 moderne møterom med en total kapasitet på inntil 950 personer.

Velkommen til Quality Hotel Stavanger Airport. Quality Airport Hotel Stavanger regionens største og mest moderne kurs- og konferansehotell med de beste og mest smilende medarbeiderne. Vår Konferanseavdeling består av 19 møterom og har totalt plass til 950 konferansedeltagere. Les mer under fanen; event og fasiliteter.
Quality Hotel Stavanger Airport

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Hotellet har 273 rom med totalt 535 sengeplasser og ligger sentralt plassert i forhold til Stavanger Lufthavn, Stavanger sentrum, Forus, Tananger og Sandnes. Hotellet ligger i rolige og trivelige omgivelser nær Sola stranden, flymuseet og ruinkyrka for å nevne noe.

Rommene på Quality Hotel Stavanger Airport

Overnatting

Hotellet har totalt 273 rom med totalt 535 sengeplasser fordelt på Standard- twin og doublebeds. I 2006 bygget vi på hotellet og fikk 97 nye rom som vi er veldig stolte av. Sommeren 2009 startet vi total renoveringen av ytterligere 150 rom slik at alle våre rom får den samme standarden. Alle rom har dusj/badekar, toalett, minibar med alle rettigheter og flerkanals- tv. Rommene har gode arbeidmuligheter, med skrivebord, telefon og gratis trådløst internett.

Superior rom

Vi har hele 58 Superior rom med blant annet parkett på gulvene, badekar, vannkoker og gratis hygiene sett.

De luxe rom

Vi har 6 De luxe rom med egen sittegruppe, samt spisebord.

Familierom

For familier kan vi tilby connectionrom, som det finnes 6 stykker av her på hotellet.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Handicaprom

Vi har 13 handicaprom

Restaurang

Restaurant

På samme plan finner man også hotellets flotte restaurant hvor man kan nyte en av regionens beste lunsjbuffeter. Fra våre uteområder har man en flott panoramautsikt over flyplassen.

Søndagsbuffet

En buffet som virkelig bugner medet rikelig utvalg av varm og kaldretter. Det hele avsluttes med med et spennende dessertbord i befrukningshjørnet. Egen barnebuffet, film og playstations for barna. Barn under 12 år, halv pris. Barn under 4 år, gratis. Vi anbefaler alle å reservere bord. Stor gratis parkeringsplass.

Bryllup

Vi på Quality Airport Hotel Stavanger vet hvor viktig det er at alt stemmer på den store dagen. Med et stort utvalg i lokaler og lang erfaring bistår vi alltid med planleggingen med brudeparet i forkant, er behjelpelig med blomsterdekorasjoner og bordplassering med mer. Vår kjøkkensjef tar utgangspunkt i de beste råvarer ogg ode smakskombinasjoner når bryllupsmenyen bestemmes.

Konfirmasjon

Fra barn til voksen. Konfirmasjonen er en av livets store begivenheter, ikke bare for konfirmanten, men også for familie og venner. Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Airport Hotel Stavanger med en velsmakende konfirmasjonsbuffet i en av våre mange selskapslokaler eller i vår restautant. Når den store dagen nærmer seg inviteter vi gjerne konfirmant med foreldre til hotellet, til en hyggelig samtale og gjennomgang av selskapet.

Minnestund

Dette er en viktig markering på en dag med mye følelser, og vi ønsker de pårørende velkommen til minnesamvær på Quality Airport Hotel Stavanger. I en av våre selskapslokaler dekker vi opp med hvite duker og hvite lintøyservietter for en verdig markering. Vi bestiller gjerne blomster etter ønsker.

Jubileum/festmiddag

Det finnes alltid en anledning til å feire, om det er bryllupsdager, fødselsdager, klassejubileer, produktlanseringer, jubileum for din bedrift osv. Vi har utvalget av selskapslokalene.
Går du matveien et øyeblikk vil du se at vi gjennomgående har lagt inn “det lille ekstra” i kvalitet og kreativitet. Vi ønsker til enhver tid å fremstå som et hotell med et særdeles godt kjøkken, og er opptatt av å kunne tilby deg måltider som overgår dine forventninger.

Hotellets kjøkkensjef har lagt vekt på å benytte friske råvarer fra lokale produsenter.

 

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Quality Airport Hotel Stavanger er Rogalands mest moderne og beste konferanse Hotel. Vi kan tilby alt innen teknisk utstyr, god planlegging og ikke minst en profesjonell gjennomføring. Vår Konferanseavdeling består av 19 møterom og har totalt plass til 950 konferansedeltagere. Her finnes alt fra bankettsal med plass til 700 personer i kino- oppsett til mindre møte- og grupperom.

Vi kan tilby følgende:

  • Gratis parkering rett utenfor døren
  • Kort vei fra flyplassen for tilreisende
  • Kun 12 minutter fra Stavanger og Sandnes
  • Alt på et plan. Effektiv logistikk. Moderne AV-utstyr
  • Smakfull og omfattende lunhbuffet og kveldsbuffet.
  • Erfarne, smilende, og serviceinnstilte med arbeidere.
  • Egen kursavdeling som er behjelpelig gjennom dagen.
  • Lyse lokaler, alle med store vindusflater
  • Softis, pop, kake og frukt under kurset.
  • Kaffe, te, frukt og kake på felles buffet

Bilder fra Quality Hotel Stavanger Airport

Quality Airport Hotel Stavanger

Sømmeveien 1 4050 Sola Norge Telefon: +47 51 94 20 00
Faks: +47 51 94 20 50