Quality Hotels

Quality Airport Hotel Arlanda

Arlandastad, Sweden

Quality Hotel Arlanda er et moderne konferansehotell beliggende 5 minutter fra Arlanda flyplass mellom Stockholm og Uppsala. Hotellets konferanseavdeling har 24 lyse møterom med det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket konferanse.

Quality Hotel Arlanda er et fullservice konferansehotell beliggende kun 5 minutter fra Arlanda flyplass. Vårt fokus på effektivitet er gjennomgående for vår konferanseavdeling. Her skal du kunne jobbe effektivt og uforstyrret i komfortable omgivelser med det siste av tekniske løsninger.

Konferanseavdelingens 24 lyse og fleksible konferanserom med kapasitet på inntil 160 personer som tilpasses dine ønsker og behov. Hotellets imøtekommende stab har lang erfaring og bred kompetanse på planlegging og gjennomføring av store og små konferanser.

Om du ønsker en sosial ramme rundt din konferanse har vi egen konferanserestaurant med kapasitet for inntil 300 personer. Vi har også samarbeidspartnere som tilbyr eventyrcamp, golfturer, glassblåsing eller slottsmiddag. Vi gjør din konferanse til en minneverdig opplevelse.

Etter en krevende konferanse kan du innta et bedre måltid i hotellets restaurant, Bar & Bistro, hvor du finner et fullverdig utvalg av smakfulle økologiske retter.

Hotellets store treningsstudio har alt av moderne treningsutstyr. Etter en lang og krevende konferanse er dette det naturlige stedet for å hente ny energi til neste dag.

Quality Arlanda Stockholm
Restaurant

I hotellets restaurant finner du vår frokostbuffé og á la carte meny. I denne koselige restauranten kan du velge mellom økologiske middagsretter eller småretter til lunsj. Vi serverer også vår populære frokostbuffé her.

Quality Arlanda Stockholm
Konferanse

Vårt fokus på effektivitet sørger for at du kan jobbe uforstyrret under hele konferansen. Hotellets imøtekommende stab sørger for at eventuelle problemer løses før de oppstår slik at du kan fokusere på ditt arbeide.

Om du ønsker en sosial ramme rundt din konferanse har vi egen konferanserestaurant med kapasitet for inntil 300 personer. Vi har også samarbeidspartnere som tilbyr eventyrcamp, golfturer på Arlandastad Golf Club, glassblåsing eller en luksuriøs slottsmiddag på Steninge Slott. Vi gjør din konferanse til en minneverdig opplevelse.

Hotellets moderne konferanseavdeling har 24 lyse og romslige konferanselokaler med total kapasitet på inntil 160 personer.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

 

Quality Airport Hotel Arlanda

Cederströmsslinga 19586 Arlandastad Sverige Telefon: +46 (0)8 59 51 11 00
Fax: +46 (0)8 59 51 01 10