Quality Hotels

Quality Hotel Augustin Trondheim

Trondheim, Norge

Quality Hotel Augustin er et moderne konferansehotell beliggende i sentrum av Trondheim. Med egen fleksibel konferanseavdeling og kort avstand til Trondheims kulturtilbud er du garantert en vellykket konferanse eller en spennende weekend.

Quality Hotel Augustin er et moderne konferansehotell beliggende på Trondheim Torg i den historiske delen av Trondheim sentrum. Hotellet ligger i gangavstand til Trondheims største kjøpesenter, Trondheim Spektrum, butikker og restauranter. Hotellets personlige og uformelle atmosfære danner en koselig ramme rundt en effektiv konferanse eller en spennende weekend.

Hotellets beliggenhet er perfekt for å oppleve Trondheims varierte kulturtilbud. Med kort avstand til Nidarosdomen, Erkebispegården, Kristiansten Festning og Trøndelag Teater er du sikret et spennende opphold.

Man trenger ikke være spesielt historisk interessert for å la seg fascinere av Trondheims kulturhistorie. Ta en historisk vandring langs Nidelven, besøk en sjarmerende restaurant på Bakklandet og mist pusten i Nidarosdomen.

Quality Hotel Agustin Trondheim Eat
Restaurant

Quality Hotel Augustin har egen sjarmerende restaurant hvor du finner middag, lunsj og stor frokostbuffet med økologiske produkter til alle våre gjester.

Restauranten serverer også lunsj og middag til selskaper og konferanser og har lang erfaring med bryllup, konfirmasjon, julebord, bursdagsfeiringer og kickoff.

Kokkene på Quality Hotel Augustin liker å boltre seg med gode råvarer. De er på evig jakt etter inspirasjon i inn- og utland som de ivrer etter å sette sitt helt personlige preg på, enten det er hverdag eller fest.

Quality Hotel Agustin Trondheim Conferenceroom
Konferanse

Quality Hotel Augustin sin moderne konferanseavdeling har 15 møterom med det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket konferanse.

Med kapasitet på inntil 130 personer kan vi tilrettelegge for de aller fleste arrangement. Vi sørger for at eventuelle problemer løses før de oppstår slik at du kan fokusere på det faglige innholdet.

Vi vet at en konferanse kan være krevende og har tatt hensyn til dette. Vår erfarne kokk tilbereder en rikholdig pausemeny med kaffe, te, frukt, kaker, softis og popcorn tilgjengelig hele dagen. Om du ønsker egen middag for din konferanse er vi naturligvis behjelpelig med det.

Hotellets konferanseavdeling har 15 moderne møterom med en kapasitet på inntil 130 personer.

Quality Hotel Augustin

Kongensgate 26 7011 Trondheim Norge Telefon: +47 73 54 70 00
Fax: +47 73 54 70 01

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.