Quality Hotels

Quality Hotel Panorama, Trondheim

Trondheim ,  Norge

Quality Hotel Panorama er et moderne konferansehotell 7 km sør for Trondheim sentrum. Med fleksibel konferanseavdeling og shoppingsentret City Syd som nærmeste nabo er du sikret en effektiv konferanse eller en spennende weekend.

 

Quality Hotel Panorama er et fullservicehotell som ligger ca 7 km sør for Trondheim sentrum langs E 6. Hotellet er et av Trondheims største konferansehotell med mange gode møterom som tar fra 2 til 300 personer. Beliggenheten gjør at du kan spasere til de mange butikkene på City Syd eller Tiller Torget.

Quality Hotel Panorama

Vår restaurant kan tilby alt fra store festmiddager til små familiære sammenkomster. Prøv vår populære søndagsbuffet som erveres hver søndag (Ikke medio juni til medio august). Vi tilbyr gratis Wlan og parkering!

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Restaurant

Vår restaurant har et av byens beste kjøkken og gir deg alt fra kulinariske opplevelser til mer enkel  A  La Carte.

Vår restaurant passer også perfekt til alt fra barnedåper, konfirmasjoner, selskaper, banketter og minnestunder til andre sammenkomster.

Du vil alltid finne et sunt alternativ, et ”We Care” produkt, enten du spiser frokost, lunsj eller middag.

Og  fordi vi bryr oss om våre gjester, miljøet  vil du hos oss  også kunne spise økologisk frokost.

Konferanse i Trondheim

Vi vet at konferanser kan være krevende og tar hensyn til dette med egen pausemeny med kaffe, te, frukt, kaker, popcorn og softis for raskt påfyll av energi.

Muligheten er mange for en sosial ramme rundt din konferanse. Hva med vinsmaking, en runde golf eller et besøk i Granåsen Skianlegg? Vi er behjelpelig med å finne en egnet aktivitet for din konferanse.

Quality Hotel Panorama er et fullservice konferansehotell beliggende 7 km sør for Trondheim. Våre 9 fleksible konferanselokaler med kapasitet på inntil 300 personer er et fornuftig alternativ for kurs og konferanser.

Det første som møter deg er hotellets store og luftige lobby med en innbydende atmosfære. Vår imøtekommende stab er behjelpelig med tilrettelegging av konferanser i alle størrelser. Vi sørger for at eventuelle problemer løses før de oppstår slik at du kan fokusere på det faglige innholdet. Hos oss er ditt arrangement i trygge hender.

Vi vet at konferanser kan være krevende og tar hensyn til dette med egen pausemeny med kaffe, te, frukt, kaker, popcorn og softis for raskt påfyll av energi. Muligheten er mange for en sosial ramme rundt din konferanse. Hva med vinsmaking, en runde golf eller et besøk i Granåsen Skianlegg? Vi er behjelpelig med å finne en egnet aktivitet for din konferanse.

Hotellets ansatte fikk utmerkelsen årets medarbeider i Nordic Choice i 2009 og årets avdelingsleder i Quality i 2010.

Vår entusiastiske kokk serverer nydelig mat og et imøtekommende og fleksibelt personale er med på å gjøre ditt besøk hos oss minneverdig.

Quality Hotel Panorama er at av Trondheim-regionens største kurs – og konferansehotell, med 9 stk konferanserom. Den største salen har en kapasitet på 300 personer i plenum.

Om det er store eller små, korte eller lange, enkle eller eksklusive, tradisjonelle eller kreative møter,  så bidrar vi gjerne i deres planlegging for å skape et vellykket arrangement.

Vårt populære kurskonsept ”Quality Break” består av  softis og  popcorn, samt friske frukter og kake som er tilgjengelig hele dagen mellom kl. 09.30 og 16.00 for alle våre kursgjester.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Bilder fra Quality Hotel Panorama

 

Quality Hotel Panorama, Trondheim

Ivar Lykkes vei 1(Trondheim syd) 7492 Trondheim Norge Telefon: +47 72 90 05 00
Faks: +47 72 90 05 01