Hotel Mastemyr Kolbotn

[Totalt:0    Gjennomsnitt:0/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Mastemyr Kolbotn

Kolbotn, Norge

Quality Hotel Mastemyr er et fullservice konferansehotell beliggende i grønne omgivelser ved Kolbotn. Med stor konferanseavdeling og kort vei til Tusenfryd er dette hotellet både for effektive konferanser og koselige familieopphold.

Quality Hotel Mastemyr Mastemyr ligger i landlige og grønne omgivelser i et parkanlegg ved Kolbotn, kun 10 minutter fra Oslo sentrum.

Hotellet har gjennomgått renovering av alle gjesterom og fremstår i dag som et moderne fullservice hotell for både kurs- og konferansegjester samt individuelle reisende. Hotellet har lobbybar og restaurant som serverer alt fra enkle småretter til store selskapsmenyer. Dagen starter med en deilig frokost, hvor vi blant annet serverer økologisk mat og drikke.

Konferansefasilitetene er store og moderne med 19 møterom og en kapasitet på over 400 personer i vår plenumssal, Follosalen. I tillegg har vi kapasitet til over 350 gjester til bankett, julebord eller andre arrangement. Vår store hage innbyr til unike aktiviteter som store grillfester eller konserter. Vi har en rekke partnere som organiserer og gir deg råd om aktiviteter tilpasset ditt budsjett.

I sommersesongen er vi et populært hotell for familier som ønsker å oppleve Tusenfryd som ligger like ved. På hotellet har vi egen aktivitetsleder som vil aktivisere barna noen timer hver kveld. Det kan være leker på lekerommet, visning av filmer eller kanskje en fotballkamp i parken vår. Med gangavstand til den flotte badestranden i Hvervenbukta garanterer vi et koselig og opplevelsesrikt hotellopphold for hele familien.

Resten av året er hotellet populært blant konferansegjester, forretningsreisende, weekendgjester, idrettslag og våre lokale gjester fra nærområdet.

Kunstneren Nils Aas har gjenskapt fuglene fra myra som fløy ned mot havet. Dekorativt henger de, høyt oppe under taket i hotellets resepsjon.
Restaurant Sesong
Restaurant Sesong

Restaurant Sesong – er hotellets egen restaurant. Vi tar utgangspunkt i sesongens råvarer og tilpasser menyen til dette. Vi har til enhver tid et par velsmakende kjøtt- og fiskeretter.

I tillegg til dette, serverer vi også noen enkle småretter samt at vi har en egen pizzameny med deilig hjemmelaget pizza. I skoleferien holder Restaurant Sesong åpent 7 dager i uken med egen meny for barna.

I vår nye bar og restaurant lesker du deg med friske drinker og nyter god mat i uformelle omgivelser. Når været viser seg fra sin beste side, kan du slappe av med kjølige dråper og lune lekkerbiter i solveggen utenfor.

Betty var Roald Amundsens barnepike, hun betydde mye for Amundsen og fulgte med ham som hushjelp da han flyttet til Svartskog. Vår egen Betty kan varte opp med deilig mat til alle slags selskaper for opptil 200 gjester. Lunsjbufféten er fristende og innholdsrik, med varme kjøtt- og fiskeretter, gode salater og stort utvalg i kalde retter.

Quality Hotel Mastemyr Conference
Konferanse

Quality Hotel Mastemyr er et nyrenovert konferansehotell med 19 møterom i de fleste størrelser. Her fins styrerom, grupperom, mindre og mellomstore møterom samt Follosalen med kapasitet på inntil 400 personer. Salene er fleksible og mange kan deles i mindre saler og møterom.

Vi er behjelpelig med planlegging og gjennomføring av alle typer konferanser og arrangement. Vår imøtekommende og erfarne stab sørger for at alle eventuelle problemer løses før de oppstår slik at du kan fokusere på det faglige innholdet.

Som en god ramme rundt møtet eller konferansen, serverer vi selvsagt deilig og velsmakende mat tilpasset anledningen, som tapas, festmiddag, buffet eller enkel mat som pølser og wraps. Som konferansegjest får du også tilgang til vår Quality Break, med bl.a. kaffe, te, frukt, kake, softis og popcorn hele dagen. Her kan man forsyne seg så ofte man vil.

Man kan velge om man vil kjøpe en konferansepakke eller kjøpe møterom, overnatting og mat hver for seg. Man kan også velge å oppgradere konferansepakkene med for eksempel selskapsmenyer eller noe annet spennende. Vi er fleksible og tilpasser oss dine ønsker og behov.

Hotellets konferanseavdeling har 19 møterom med en total kapasitet på inntil 400 personer.

 

Quality Hotel Mastemyr

Lienga 11 1410 Kolbotn Norge Telefon: +47 66 99 78 00
Fax: +47 66 99 78 01