Quality Hotels

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg, Norge

Quality Hotel Tønsberg er et konferanse- og opplevelseshotell som forener det beste av luksus og tradisjon i koselige maritime omgivelser. Hotellets stab har lang erfaring med store landsmøter, konferanser eller mindre sosiale samlinger. 

Hotellet har en svært innbydende konferanseavdeling med møterom i alle størrelser med maksimal kapasitet på inntil 968 personer. Alle møterom og konferanserom har det siste av tekniske løsninger for å sikre et vellykket arrangement. Oseberg kulturhus ligger inne i hotellet med en konferansekapasitet på 968 personer og egner seg derfor utmerket for store arrangement som landsmøter, kick-off eller produktlanseringer.

Quality Hotel Tønsberg er mer enn et konferansehotell. Med relaxavdeling og utendørs svømmebasseng på taket er det flotte muligheter for et forfriskende pusterom etter en krevende konferanse.

I vår restaurant Stupind finner du spennende retter fra menyen. Om du ønsker en sosial ramme rundt ditt arrangement er Oseberg Kulturhus et godt alternativ hvor du kan oppleve konserter, teater, opera, ballett og andre spennende kulturelle innslag.

 

Quality Hotel Tonsberg Restaurant
Restaurant Lindahl

Quality Hotel Tønsberg har flere koselige restuaranter. I den sjarmerende Restaurant Lindahl er det plass til 240 spisegjester. I tillegg har hotellet Foynstuene, oppkalt etter Svend Foyn, en kjent hvalfanger fra Tønsberg.

Hotellets uformelle restaurant Stupind er lekker og bueformet over to etasjer med vinduer fra dørk til bro. Stupind var i gamle dager et skjenkested for tørste sjømenn i Tønsberg men fremstår i dag med panoramautsikt over sjøen med båter på vei inn og ut av Tønsbergs havn. Nyt et glass vin og opplev hotellets pianist mens du skuer utover havet.

Quality Hotel Tonsberg Conference
Konferanse

Quality Hotel Tønsberg er et moderne konferansehotell med 19 fleksible kurs- og konferanselokaler. Fra grupperom med plass til 8 personer til Oseberg Kulturhus med 968 stoler finnes en løsning for de fleste arrangementer.

Oseberg Kulturhus kan rigges til for 450 personer i klasserom eller 550 personer i bankett. Med en takhøyde på 12,5 m er dette en sal hvor det meste er mulig.

Med egne artistgarderober, foajeer, mulighet for innkjøring av biler, sidescene, sceneareal med plass til et symfoniorkester, orkestergrav og kjølerom for flygelet er muligheten mange. Oseberg Kulturhus er en meget attraktiv sal også for arrangører av konserter, teater, opera, ballett og andre kulturelle arrangement.

Hotellets konferanseavdeling har 19 konferanserom med en total kapasitet for inntil 550 personer.

 

Quality Hotel Tønsberg

Ollebukta 3 3126 Tønsberg Norge Telefon: +47 33 00 41 00
Fax: +47 33 00 41 01