Quality Hotels

Quality Hotel Alexandra Molde

Molde, Norge

Quality Hotel Alexandra ligger i sentrum av Molde med utsikt over den praktfulle fjorden. Med kort avstand til Molde Lufthavn, hurtigruta og Moldes varierte kulturtilbud er dette et naturlig valg for en effektiv konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel Alexandra er et fullservice konferansehotell beliggende ved havna i den sjarmerende kystbyen Molde. Hotellet byr på en fantastisk utsikt over fjorden og de mange fjelltoppene i Romsdalen.

Hotellets historie går tilbake til 1883 og skaper en ærverdig atmosfære som oppleves best i de gamle ”Stuene” som har beholdt noe av sitt originale særpreg. Her serveres både frokost, lunsj og middag. A la carte serveres i ”Restaurant Vertshuset”, en uformell restaurant med et tradisjonsrikt kjøkken.

Om du ønsker mer spennende opplevelser anbefaler vi ”Sportspuben 1911”, samt vår nattklubb ”barAlex”. Hotellet er totalrenovert, men det gamle dansegolvet fra 50-tallet har vi beholdt, ellers er alt splitter nytt. barAlex er vårt nye kule lokale med inspirasjon fra Las Vegas og New York. Lokalet har bar med nattklubb og egen konsertscene hvor vi har avholdt flere konserter. Avslutt dagen med dans og drinker på dette populære stedet.

Som festivalhotell er vi det naturlige valg for deg som ønsker å oppleve Molde Internasjonale Jazzfestival og Bjørnsonfestivalen. Vi kalles ikke jazzbyen uten grunn.

Nyt utsikten over Molde fra hotellets takterrasse. Kunstner Inga Dalsegg står bak aktmaleriet av forfatteren Tiger Garté på veggen i rom 239.

Quality Hotel Alexandra har tatt steget videre med en ny kurs- og konferanseavdeling, og kan nå arrangere møter og kurs for opptil 400 personer. Hotellets 12 fleksible møterom har det siste av tekniske løsninger for å sikre en problemfri konferanse.

Vår imøtekommende stab har som motto å løse eventuelle problemer før de oppstår slik at du kan fokusere på ditt arbeid. I tillegg er vi behjelpelige med å skreddersy opplevelses- og aktivitetspakker for ditt arrangement.

 

Midt i sentrum av Molde by, nær havna der hurtigruten anløper og 10 minutter fra Molde Lufthavn, finner du Quality Hotel Alexandra. Vi kan tilby en fantastisk utsikt over fjorden og de 222 fjelltoppene i Romsdalen.

Quality Hotel Alexandra

Hotellet har 163 rom hvorav 120 med balkong vendt mot sør og den fantastiske utsikten. Quality Hotel Alexandra er festivalhotell for Molde Internasjonale Jazzfestival og Bjørnsonfestivalen. Gjestelisten her inneholder ofte store internasjonale navn.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Quality Hotel Alexandra har tatt steget videre med en ny kurs- og konferanseavdeling, og kan nå arrangere møter og kurs for opptil 400 personer. Med 12 møterom tilbyr vi fleksible løsninger, og vi har det nyeste innen data og telekommunikasjon, bl.a. trådløst nettverk. Vi skreddersyr opplevelses- og aktivitetspakker for ditt arrangement.

Hotellets konferanseavdeling har 12 møterom med en total kapasitet på inntil 400 personer.
 

Quality Hotel Alexandra

Storgaten 1-7 6413 Molde Norge Telefon: +47 71 20 37 50
Faks: +47 71 20 37 87