Quality Hotels

Quality Hotel Florø

Florø, Norge

Quality Hotel Florø ligger vakkert til i sentrum av kystbyen Florø. Hotellets beliggenhet i vannkanten gir en storslått utsikt over fjord, fjell, hav og øyer. Hotellets maritime interiør skaper en unik atmosfære i restauranten og konferanseavdelingen.

Quality Hotel Florø har en praktfull beliggenhet like ved vannkanten i kystbyen Florø, kun 200 meter fra ekspressbåtenes anløpskai og 20 meter fra handlegaten.

Hotellbygget er todelt med en eldre del som er et restaurert sildesalteri fra 1890-årene og en ny del som er bygget 1997. Alle våre rom har en unik atmosfære preget av vår maritime historie.

Omgitt av den vakre skjærgården med sine små og store øyer i havgapet er muligheten mange for aktiviteter med maritimt preg.  Vi kan tilby båtturer til Kinn med sin unike kirke fra 1100-talet og Svanøy med vakker hovedgård og eget hjortesenter.

Hva med sightseeing i skjærgården med innlagt fiskekonkurranse og strandhugg? Ønsker man litt mer action står både havrafting og padling på programmet. Hotellets imøtekommende stab sørger for at det beste av mat og drikke er med på turen.

Tilbring natten i en ombygget gammel trebåt.
Restaurant Bryggekanten
Restaurant Bryggekanten

Quality Hotel Florø har egen restaurant ”Bryggekanten” hvor du kan nyte havets delikatesser og andre gourmetretter, praktisk talt med beina i vannet.

Restauranten har en gjennomgående maritim stil med kapasitet på inntil 90 gjester. Her serverer vi à la carte, småretter og dagens rett.

Restauranten byr på en fantastisk utsikt mot båthavna og havet utenfor som skaper en naturlig ramme rundt restaurantbesøket. På fine dager åpner vi dørene slik at sjølukta kan trekke inn og forsterke opplevelsen. Her kan du også innta et godt måltid og forfriskende drikke ute på bryggen med utsikt over havnen.

Ønsker du lokaler for en helt spesiell anledning anbefaler vi ”kongebordet” i Naustet med plass til 12 personer. Naustet ligger med direkte tilknytning til restauranten og egner seg også godt til mindre møter.

Quality Hotel Floro
Konferanse

Quality Hotel Florø har egen konferanseavdeling kalt Haavebua som du finner i 2.etasje Her har vi tre ulike møterom av varierende størrelse, hvor vi kan ta imot inntil 200 personer i plenum og 110 i klasseromsoppsett.

Våre konferansefasiliteter er også tilrettelagt for bryllup, dans, konserter, middager og julebord for inntil 200 personer.

Vår imøtekommende stab har mange års erfaring med gjennomføring av konferanser og vi løser ofte problemer før de oppstår. Fasilitetene er topp moderne og vi garanterer at alt nødvendig utstyr er tilgjengelig. Vi sørger for en smidig og effektiv konferanse slik at du kan konsentrere deg om ditt arbeid.

Hotellets konferanseavdeling har 3 møterom med en total kapasitet på inntil 200 personer.

 

Quality Hotel Florø

Hamnegata 7 6900 Florø Norge Telefon: +47 57 75 25 55
Fax: +47 57 75 75 10