Quality Hotels

Quality Hotel Grand, Kongsberg

Kongsberg, Norge

Quality Hotel Grand er et fullservice konferansehotell beliggende sentralt i Kongsberg. Hotellet byr på Spa, a la carte restaurant, nattklubb og egen konsertscene. Med kort avstand til byens varierte kulturtilbud er du sikret et opplevelsesrikt opphold.

Quality Hotel Grand ligger i sentrum av Kongsberg bare en time fra Oslo. Etter omfattende renovasjon fremstår hotellet som et av Østlandets flotteste hoteller med topp moderne lokaler, stemningsfull restauranter, festsal, barer, nattklubb, konsertscene, uteservering og eget barnas hotell. Vi garanterer våre gjester et variert og spennende opphold i vakre omgivelser.

Hotellets lyse og luftige konferanseavdeling har kapasitet på inntil 600 personer i fleksible lokaler. Vår imøtekommende stab er behjelpelig med planlegging og gjennomføring av store og små konferanser. Vi sørger for smidig gjennomføring av ditt arrangement slik at du kan fokusere på ditt arbeid.

Quality Hotel Grand har alltid vært mer enn et konferansehotell. Hos oss kan du både bo behagelig, spise godt og nyte det varierte tilbudet av underholdning og kulturaktiviteter. Hotellets Restaurant Fryd byr på stemningsfulle omgivelser med kreative kokker og entusiastiske servitører som har gitt oss ryktet som distriktets beste restaurant.

Etter en krevende konferanse kan du finne ny energi i vårt delikate GruveSpa. Med sitt unike interiør inspirert av Kongsbergs mange gruver kan du nyte en rekke behandlinger tilpasset dine ønsker. Her finner du også frukt og Pure Water tilgjengelig når Spaet er betjent. Avdelingen har i tillegg svømmebasseng, boblebad, massasjedusjer og badstue.

Hotellets beliggenhet er ideell for å oppleve Kongsbergs mangfoldige kulturtilbud. Se Kongsberg kirke, Norges største og vakreste barokkirke med hele 2400 sitteplasser. Lær mer om byens unike historie på Norsk Bergverksmuseum, Sølvgruvene eller de fem andre museene du finner i Smeltehytta i sentrum av Kongsberg.

Ønsker du fysisk utfoldelse anbefaler vi en runde på Kongsberg Golfbane, Norges lengste og flotteste 18-hulls bane eller en fartsfylt runde på Go-Kartbanen. Om vinteren kan du nyte de flotte skibakken på Kongsberg skisenter bare 5 minutter fra hotellet. Hos oss finner du spennende aktiviteter for enhver smak.

Hotellets etasjer er oppkalt etter Kongsbergs lokale historie som gjenspeiles i interiøret.
Restaurant Fryd
Restaurant Fryd

Hotellets stemningsfulle Restaurant Fryd er basert på kreative kokker, entusiastiske servitører og egen vinkjenner. Unn deg et restaurantbesøk med fokus på god mat og drikke i stemningsfulle omgivelser.

Våre kokker tilpasser menyen etter sesongen for å sikre de beste råvarene året rundt. Vi har i tillegg egne temamenyer med utgangspunkt i alt fra geografisk tilhørighet, spesielt utvalgte råvarer eller tilberedningsmetoder. Det hele serveres sammen med passende kvalitetsviner.

Kjøkkensjef Christian Emmertz og hans stab setter sammen et velsmakende utvalg retter som i gjenspeiler sesongen og dine ønsker. Spesielle anledninger kan kreve skreddersydde alternativer både av mat og drikke. Vi hjelper deg med å skape en minneverdig aften om det bare er en mindre markering eller et stort jubileum.

Conference Quality Hotel Grand Kongsberg
Konferanse

Quality Hotel Grand på Konsberg er et fullservice konferansehotell med 1000 kvadratmeter tilrettelagt for kurs, konferanser og selskap. Med en totalt kapasitet på inntil 600 personer kan vi tilrettelegge for alle typer arrangement.

Vår imøtekommende stab har lang erfaring med skreddersydde konferanser og løser eventuelle problemer før de oppstår slik at du kan fokusere på ditt arbeid.

Med totalt 24 lyse og luftige lokaler kan vi tilrettelegge for effektiv og smidig gjennomføring av alle typer arrangement. Alle lokalene har det siste av tekniske løsninger som sikrer problemfrie presentasjoner og foredrag.

Vi vet at konferanse kan være krevende og har derfor ekstra fokus på god og næringsrik pausemat med kaffe, te, mineralvann, frukt og kaker. Om du ønsker et kjapt påfyll av ekstra energi byr vi på gratis popcorn og softis. Vi kan også tilberede en bedre konferansemiddag etter dine ønsker. Vi sørger for å innfri alle dine forventninger om et vellykket konferanseopphold.

Hotellets konferanseavdeling har 25 konferanserom med en total kapasitet på inntil 600 personer.

 

Quality Hotel Grand, Kongsberg

Chr. Augustsgt. 2 3611 Kongsberg Norge Telefon: +47 32 77 28 00
Fax: +47 32 73 41 29

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.