Hotel Strand Gjøvik

[Totalt:2    Gjennomsnitt:3/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Strand Gjøvik

Gjøvik, Norge

Quality Hotel Strand ligger i hjertet av Gjøvik sentrum i Oppland. Hotellet har moderne konferanselokaler og et av Norges største spa-anlegg. Vi sørger for en vellykket konferanse eller en behagelig weekend med god mat og et spennende kulturtilbud.

Quality Hotel Strand ligger i sentrum av Gjøvik med Gjøvik Kulturhus som nærmeste nabo. Hotellet er et godt utgangspunkt for å utforske det varierte kulturtilbudet i Gjøvik. Opplev Mjøsa fra den sjarmerende hjuldamperen Skibladner, Norges eldste skip i jevnlig drift.

Hotellet har 9 funksjonelle konferanselokaler med kapasitet på inntil 450 personer. Vi har lang erfaring med kurs og konferanser og er behjelpelige med planlegging og smidig gjennomføring av ditt arrangement. Vår imøtekommende stab løser problemer før de oppstår slik at du kan fokusere på ditt arbeid.

Som et fullservice hotell kan vi by på langt mer enn vellykkede konferanser. Med en av Norges største spa-anlegg på 1000 kvm er det flotte muligheter til å koble av etter en krevende konferanse eller bare nyte livet med en romantisk weekend.

Vårt nye flotte spa kan by på delikate behandlingsrom, treningsrom, badstuer, solarium, terapibad og svømmebasseng. Vår profesjonelle stab tilrettelegger for en forfriskende behandling tilpasset dine behov. I vår spashop kan du kjøpe det nyeste innen hudpleie og velværeprodukter, samt herlige forfriskninger og lette matretter.

Avslutt dagen med en drink på Taket Bar, vår takterrasse med flott utsikt over Mjøsa og Gjøvik Gård. Vi sørger for at ditt opphold er preget av helse og velvære fra du sjekker inn til du reiser hjem.

Smag og behag
Smag og Behag

Smag og Behag er en intim restaurant på Quality Hotel Strand. Vår entusiastiske kokk og vinkjenner setter sammen spennende menyer fra årstidens beste råvarer og viner til en spennende smaksopplevelse. Restauranten kan også brukes som chambre separeé og er perfekt for lukkede selskaper.

For et mer uformelt møte anbefaler vi vår Cafè PI hvor du kan nyte deilig lunsj, ta en kopp kaffe, spise en bedre middag eller nyte en forfriskende drink. På Cafè PI tilbyr vi levende musikk, temakvelder, quiz, dans og mye moro. PI har en god atmosfære og et hyggelig personell som er der for deg.

I hotellet finner du også den anerkjente restauranten Big Horn Steakhouse og pizzarestauranten Dolly Dimples.

Quality Hotel Strand Gjovik Konferens
Konferanse

v
Quality Hotel Strand Gjøvik er et populært konferansehotell med mange faste kunder. Vi har egen kurs- og konferanseavdeling på nesten 1000 kvadratmeter hvor du finner alt av moderne tekniske løsninger.

Nærheten til Gardermoen og kort avstand til togstasjonen gjør at hotellet er en lett tilgjengelig møteplass for alt fra 2-450 deltakere. Som konferansedeltager hos oss får du 20 % rabatt på togreiser med NSB. Vi er også behjelpelige med felles busstransport for grupper.

Hotellet har en stor plenumsal på 240 m² med scene og lydteknisk utstyr. I tillegg finnes 7 spesialinnredede konferanserom samt auditorium med plass til 105 – 500 personer. Våre lokaler er også godt egnet for banketter, intime middager, konserter, bryllup eller andre arrangement. Vår imøtekommende og erfarne stab sørger for din konferanse blir gjennomført på en fleksibel og omtenksom måte.

Ønsker du inspirerende avbrekk i ditt arrangement er vi behjelpelige med å tilrettelegge for spennende aktiviteter. Hva med ishockey i Fjellhallen, omvisning på Gjøvik Glassverk eller en runde paintball? Vi har en rekke samarbeidspartnere som kan gjøre ditt arrangement til en minneverdig opplevelse.

Dersom dere ønsker en spesiell middagsopplevelse anbefaler vi vår samarbeidspartner Richard Halèn Juul på Annexstad Gård. Her serveres en aperitiff i den gamle smia før man går til bords på den hyggelige låven. Gården som opprinnelig er fra 1700-tallet ligger få kilometer fra hotellet og har fantastisk utsikt over Mjøsa.

Hotellets konferanseavdeling har 7 konferanserom med en total kapasitet på inntil 500 personer.

 

Quality Hotel Strand

Strandgata 15 2815 Gjøvik Norge Telefon: +47 61 13 20 00
Fax: +47 61 18 08 64