Quality Hotels

Quality Hotel Klubben Tønsberg

Tønsberg, Norge

Quality Hotel Klubben har fantastisk beliggenhet på Tønsberg Brygge med Domkirken som nærmeste nabo. Beliggende en time fra Oslo og 20 minutter fra Torp Flyplass er dette et perfekt alternativ for kurs og konferanser eller en opplevelsesrik weekend.

Quality Hotel Klubben er et fullservice familie- og konferansehotell beliggende i vakre omgivelser på Tønsberg Brygge.

Beliggende kun en times kjøretur fra Oslo og 20 minutter fra Torp Flyplass er hotellets konferanseavdeling et praktisk alternativ for kurs, konferanser, utstillinger, banketter, bryllup og andre sosiale sammenkomster.

Quality Hotel Klubben er et mangfoldig kurs- og konferansehotell med møterom og restauranter for enhver smak. Her finnes fleksible og funksjonelle møterom med kapasitet på inntil 450 personer. Vårt største lokale Klubben Hall har kapasitet på inntil 635 personer og egner seg godt til utstillinger, banketter, bryllup eller jubileum. Vår eminente Ballsal har rommet mange kjente profiler gjennom årene.

Flere av Klubbens rom og møterom har panoramautsikt over sjøen, samt at flere av rommene er store og har egen balkong. Her kan du både bo behagelig, spise godt og nyte det store tilbudet av underholdning og spennende serveringssteder.

Hotel Klubben er kjent for sitt populære sommershow for små og store. Hva med å kombinere en tur til oss med et besøk på Sjøfartsmuseet, en guidet tur til Slottsfjellet eller middelalderaften på hotellet? Hotellets imøtekommende stab er også behjelpelige med å tilrettelegge for aktiviteter i forbindelse med kurs og møter.

Hos oss lever Tønsbergs showhistorie i veggene.
Restaurant Ocean
Restaurant Ocean

Restaurant Ocean serverer hotellets bugnende frokost hvor du finner alt du måtte ønske deg på frokostbordet og litt til. Her serveres også lunchbuffet for våre kurs og konferansegjester, både kald – og varmmat, salater, desserter og kaker.

Alle trives i Restaurant Ocean med god mat og drikke i moderne omgivelser og med vakker utsikt til Tønsberg Brygge.

Cafe PI er stedet der unge voksne treffes om kvelden med diverse underholdning og aktiviteter. Her finner du DJs, danseband, trubadur, quiz og andre temafester. Du kan også booke dette lokalet for private fester.

I Klubben bar & Lounge nytes en smakfull espresso eller en fargrik drink laget av byens beste bartendere i rolige, komfortable og stilige omgiverlser.

Quality Hotel Klubben Tønsberg reception
Konferanse

Quality Hotel Klubben er et mangfoldig konferansehotell med 9 konferanselokaler og kapasitet på inntil 635 personer. Konferanseavdelingen har 3 nye konferanserom med havutsikt og store fellesområder for pauser og mingling.

Vår imøtekommende stab sørger for en personlig og hyggelig ramme rundt ditt arrangement. Vi sørger for at eventuelle problemer løses før de oppstår slik at du kan fokusere på det faglige innholdet.

Klubben Hall er hotellets storstue og tidligere Bankettsal. Lokalet er nyoppusset i 2009 og fremstår lys og tiltalende med flotte lyskroner som gir et ærverdig preg på deres arrangement. Her kan vi også ha kurs og banketter for 70-90 personer siden salen kan deles i to. Alle våre lokaler er fleksible og kan tilpasses dine ønsker og behov.

Hotellets konferanseavdeling har 9 konferanserom med en total kapasitet på inntil 635 personer.

 

Quality Hotel Klubben ligger vakkert til i sentrum av Norges eldste by med flott utsikt over byens hyggelige havn. Fra hotellet er det gangavstand til alle sentrumsfasiliteter, torget og byens idylliske handlegater, samt Tønsberg Brygge.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Quality Hotel Klubben ble 1. januar 2009 en del av Choice familien igjen, og vi gleder oss over at hotellet i denne perioden har gjennomgått en grundig oppussing og Quality Hotel Klubben fremstår som et lekkert og sjelfullt hotell med mange muligheter. Hotellet vil tradisjon tro by på sommershow med Hege Schøyen og Øivind Blunck i hele juli for dere som har lyst til å kombinere kultur med sol og sommer, ta kontakt med oss for showpakker og billetter.
Quality Hotel Klubben

 

Quality Hotel Klubben

Nedre Langgate 49 3126 Tønsberg Norge Telefon: +47 33 35 97 00
Faks: +47 33 35 97 97