Quality Hotels

Quality Hotel Residence Sandnes

Sandnes, Norge

Quality Hotel Residence er et fullservice konferansehotell beliggende i sentrum av Sandnes. Hotellet er en del av et multisenter med shoppingsenter, hotell og kino i samme bygning som gir deg som gjest et mangfold av muligheter under samme tak.

Quality Hotel Residence er et moderne fullservice konferansehotell beliggende midt i sentrum av Sandnes, bare 15 minutter fra Stavanger Lufthavn Sola. Hotellet er nylig renovert og kan by på luftige og lyse rom, konferanseavdeling, bankettsal, pianobar, nattklubb og a la cartè restaurant med lange tradisjoner. 

Vår kurs og konferanseavdeling byr på 1400 kvadratmeter med stilfulle og fleksible møterom og fellesområde. Vi har to store saler med kapasitet på inntil 350 personer som kan deles i mindre enheter. Som en del av Multisenteret Vågen Amfi kan man kan benytte bygningens kinosaler som plenumsaler på dagtid.

Quality Hotel Residence er Barnas Hotell i sommersesongen og Kongeparkens hovedsamarbeidspartner. Da setter vi fokus på barnas opplevelser med barne-innsjekk, eget lekerom, barnedisco hver onsdag, barnevennlig frokost, barnevennlig middagsmeny og velkomstpakke til alle barna. Som ekstra tilbud i sommer spiser barn under 12 år gratis middag i følge med voksne.

Er du lysten på flere aktiviteter som for eksempel et besøk på Norges største innendørs lekeland, Eventyrlandet, er vi behjelpelige med billetter.

Hotellet har egen takterrasse med fantastisk utsikt. Quality Hotel Residence ble kåret til Quality Hotel of the year 2008.
Quality Hotel Residence Sandnes Bar
Restaurant Spinneriet

Quality Hotel Residence egen restaurant Spinneriet har à la carte restaurant, bar og uteservering i sjarmerende omgivelser. Spinneriets kjøkken har lange tradisjoner og kan tilby alt fra enkle småretter til de store festmiddagene for spesielle anledninger. Vi er opptatt av at maten som lages er kortreist, og bærer preg fra lokale leverandører på kjøtt, fisk og grønnsaker.

I samme avdeling finner du Pingvinen Bar, en trendy cocktailbar hvor behagelig atmosfære og tidløs lounge music er i fokus tidlig på kvelden, mens det nyeste innen club music og høy stemning fyller lokalet når natten nærmer seg.

Her på Quality Hotel Residence Sandnes har vi bred erfaring både når det gjelder organisering og gjennomføring av bryllup, konfirmasjon og andre arrangement. Vi er behjelpelige med både lokaler og rom til alle slags selskaper.

Vår kjøkkensjef bruker friske, lokale råvarer og setter gjerne sammen en meny etter ditt ønske og budsjett. Ønsker dere noe å drikke til har vi ekspertise som er behjelpelig med å plukke ut vin. Våre fantastiske bartendere jobber hele natten om ønskelig for å gjøre festen til årets høydepunkt.

Vår bryllupsmeny er varierende og dekker alle ønsker, skulle det være noe vi ikke har eller noen spesielle ønsker er det bare å ta kontakt. Våre erfarne kokker og servitører vil gjøre alt for å gjøre denne dagen så perfekt som mulig.

Konfirmasjonen er en av livets store begivenheter, ikke bare for konfirmanten, men også for familie og venner. Vi tilbyr en smakfull konfirmasjons-buffet som inneholder noe for alle.

En minnestund er en viktig markering på en dag med mye følelser, og vi ønsker de pårørende velkommen til minnesamvær i rolige omgivelser. Vi dekker opp med hvitt lintøy og stearinlys. I tillegg kan blomster bestilles om ønskelig.

Man finner alltid en anledning til å feire. Om dette gjelder; festmiddag, julebord, bryllupsdag, bursdag, firmafester eller reunion har vi lokaler og menyer som passer til alle ønsker.

Quality Hotel Residence Sandnes
Konferanse

Hotellets fleksible møterom er utstyrt med det siste av teknisk løsninger, har god planløsning og er tilrettelagt for en profesjonell gjennomføring.

Vi vet at en konferanse kan være krevende og har derfor egne kurspakker med kaffe, kaker, frukt, popcorn, softis og store banketter med 3-retters middager.

Hotellets konferansesenter er også tilknyttet kinosaler, med mulighet for leie av disse til konferanser og events. Hotellets imøtekommende og erfarne stab sørger for at din konferanse gjennomføres problemfritt. Vi har som motto å løse problemer før de oppstår slik at du kan fokusere på det faglige innholdet.

Quality Hotel Residence Sandnes tilbyr totalt 12 møterom; seks møtesaler, fire grupperom og et styrerom med totalt kapasitet på inntil 650 personer.

 

Quality Hotel Residence

Ole Bullsgate 5 4306 Sandnes Norge Telefon: +47 51 60 57 00
Fax: +47 51 60 57 01