Hotel Edvard Grieg Bergen

[Totalt:1    Gjennomsnitt:4/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Edvard Grieg Bergen

Bergen, Norge

Quality Hotel Edvard Grieg er et fullservice konferansehotell på Sandsli, fem minutter fra Flesland flyplass og et kvarter fra Bergen sentrum. Våre konferansefasiliteter er skreddersydd for læring, samarbeid og utvikling med gode ideer som resultat.

Quality Hotel Edvard Grieg har flere års erfaring som konferansehotell og vet at uansett hvor godt du planlegger går ikke ting alltid som planlagt. Den erfaringen gjør at vi innimellom ser problemene før de dukker opp, og da kan vi hjelpe deg med løsningen i forkant. Vi ønsker å tilrettelegge for en smidig konferanse hvor vi tilpasser oss deres behov. Vi gir deg rom og tid til å fokusere på ditt arbeid. 

Quality Hotel Edvard Grieg er deres partner og rådgiver som tar hensyn til alt fra mat, belysning, selve møterommene, luft og tekniske løsninger for at dere skal få det beste miljø for samspill, inspirasjon og klare tanker. Vi tror det er nettopp dette som trengs for å løfte ditt arrangement til nye høyder.

Som konferansehotell har vi mer å by på en gode løsninger for effektive kurs- og konferanser. I toppetasjen finner du vår lekre velværeavdeling med en fantastisk utsikt over byfjellene og golfbanen like ved. Her kan man nyte boblebad, badstue, steambad, massasjedusjer, kaldtvannskulp og treningsapparater. Nærområdet har flotte turstier å by på samt at man kan nyte varme sommerkvelder på hotellets to terrasser.

Vi bringer våre gjester til nærliggende bedrifter samt flyplassen hver morgen mandag til fredag. Parker bilen gratis hos oss og nyt de flotte omgivelsene.

Restaurant Peer Gynt
Restaurant Peer Gynt

Quality Hotel Edvard Grieg har egen restaurant ved navn “Peer Gynt”. Her serveres en mangfoldig frokostbuffet, lunsj og middag for inntil 230 personer. Vi har også flere selskapslokaler som passer de fleste anledninger. Anitra Bar er et ypperlig sted for aperitif før selskapet.

Hver kveld fra kl. 17:00 serveres det á lá carte. Menyen skiftes ut etter sesongene. Vi lar oss inspirere av det europeiske kjøkken og frister med spennende retter med mest mulig lokale råvarer.

Hotellet har lang og bred erfaring med de fleste typer selskap og sammenkomster, både i restauranten og i egne lokaler. Vi sørger for en vellykket gjennomføring av bryllup, konfirmasjoner, dåp, bursdager og minnestund med mer.

Familiekoldtbord serveres hver søndag mellom kl. 13:00 og 17:00 med mye godt å velge mellom av både kalde og varme retter. Mens de voksne koser seg med god mat kan barna boltre seg i hotellets lekerom.

Quality Hotel Edvard Grieg Bergen Conference Lobby
Konferanse

Quality Hotel Edvard Grieg lang erfaring med gjennomføring av kurs og konferanser i vår moderne konferanseavdelingen. Vårt imøtekommende stab har lang erfaring med konferanser og ligger alltid et steg foran. 

Hotellet egner seg godt til både små og store konferanser. Det unike atriumet kan brukes til underholdning, messer og stands med mer. Beliggenheten gjør sitt til at gruppen holdes samlet. Spør oss gjerne om blant annet vår egen klatrevegg dersom det ønskes aktiviteter utenfor hotellet. Softis og popcorn er en selvfølge i pausene i tillegg til mer sunne alternativer.

Hotellet har gjennom flere år opparbeidet gode samarbeid med lokale aktører og gjennomført suksessfulle arrangement i samarbeid med disse;

Hordamuseet

Quality Hotel Edvard Grieg Bergen Conference
Innerst i Fanafjorden ligger museet som skildrer levemåten til bygdefolket i Hordaland langt tilbake i tid. Her kan man se husene, redskapene, transportmidlene, klærne osv.
Museets store uteområder er perfekt til bespisning eller aktiviteter som pil og bueskyting med mer.

Troldhaugen

Quality Hotel Edvard Grieg Bergen Conference Room 1
En av verdens mest kjent komponister kommer fra Bergen og hans vakre og spesielle hjem er besøkt av tusenvis hvert år. Her kan man få omvisning, privat konsert og spise middag.

Siljustøl

Quality Hotel Edvard Grieg Bergen Conference Room 3
Hjemmet til Harald Sæverud som var en folkekjær tonekunstner, ligger like ved hotellet og er et særpreget komponisthjem, der musikk og natur står sentralt. I dag består komponistens hjem av en museumsdel, en privat del og et stort og vakkert turområde. For større grupper kan vi arrangere omvisninger, konserter og matservering.
Hotellets konferanseavdeling har 9 møterom hvorav en plenumsal for inntil 350 personer og et velutstyrt styrerom til 15 personer.

Quality Hotel Edvard Grieg

Sandsliåsen 50 5254 Bergen Norge Telefon: +47 55 98 00 00
Fax: +47 55 98 01 50

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.