Quality Hotels

Quality Hotel Førde

Førde, Norge

Quality Hotel Førde er et familiedrevet hotell med rike tradisjoner tilbake til 1800-tallet. Hotellets beliggenhet sentralt i Førde byr på naturskjønne omgivelser med utsikt mot fjorder og fjell du bare finner i Sogn og Fjordane.

Quality Hotel Førde ble totalrenovert i 1999 for å satse på en utvidet kurs- og konferanseavdeling. Hotellets fire konferanselokaler har totalt kapasitet på inntil 220 personer i klasseromsoppsett.

Vi har lang erfaring med konferanser og tilpasser lokalene til dine behov. Vår imøtekommende stab sørger for at din konferanse gjennomføres problemfritt slik at du kan konsentrere deg om ditt arbeid.

Hotellet har mer enn moderne konferanselokaler. I 2007 åpnet vi vår spa- og velværeavdeling hvor du finner sauna, tyrkisk bad, innendørs og utendørs boblebad, solarium, to behandlingsrom og et godt utstyrt treningsrom. Velværeavdelingen byr også på massasje, ansiktspleie eller et forfriskende bad i vår kaldkulp. Et perfekt sted for å hente ny energi etter en krevende konferanse.

Hotellet har to restauranter, pub, bar og en koselig peisstue hvor du alltid finner nytraktet kaffe. Slapp av med en god bok foran peisen eller bare legg deg ned på våre komfortable senger for å se en film på hotellrommet. Hos oss er mulighetene mange for en avslappende weekend eller for en vellykket konferanse.

Quality Hotel Forde Lobby
Restaurant Mathilda

Quality Hotel Førde sin restaurant Mathilda er et populært spisested for våre gjester og lokalbefolkningen. Vi fokuserer på tradisjonsrik, hjemmelagd, norsk og europeisk mat som er lagd fra bunnen av på vårt eget kjøkken.

Vår fantastiske køkkenstab er geniunt opptatt av å lage sunn og god mat for våre gjester. Restauranten er også godt egnet til konfirmasjoner, dåp, bryllup og andre arrangement.

Etter et bedre måltid i vår restaurant kan du legge turen innom vår pub som er et populært utested i Førde. Her finner du historisk interiør i engelsk stil med flotte viktorianske møbler og Chesterfield salonger. Levende musikk i helgene sørger for god stemning.

Ved større arrangement er Skjenkestova et godt alternativ. Lokalet har kapasitet til inntil 1000 gjester og vi har hatt konserter med Ralph Myers and The Jack Herren Band, Ole Ivars, Liv Marit Vedvik, Vamp og Postgirobygget.

Quality Hotel Forde
Konferanse

Quality Hotel Førde har egen konferanseavdeling med kapasitet på inntil 220 personer. Konferanselokalene har alt tekniske løsninger som skal til for å gjennomføre en vellykket konferanse.

Vår imøtekommende stab sørger for en smidig gjennomføring av kurs og konferanser i samarbeid med dere. Vi løser problemene før de oppstår slik at du kan jobbe uforstyrret. Konferanseavdelingen ligger i første etasje og er lett tilgjengelig dersom du har mye utstyr som skal inn i salene.

Våre saler:

Firdasalen har kapasitet på inntil 220 personer. Lokalet har alt av tekniske løsninger og kan tilpasses ditt arrangement.

Hafstad og Brulandsalen er to like saler som har kapasitet på inntil 18 personer i hvert rom. Dette er moderne lokaler som er godt egnet for møter.

Viesalen er et lite møterom med kapasitet for inntil 10 personer. Møterommet har meget godt dagslys og egner seg godt til jobbintervju.

Jølstrastova er tilrettelagt for styremøter eller private arrangement med kapasitet på inntil 30 personer. Denne kjellerstuen har en koselig atmosfære med langbord i mahogny som gjør at vi kan dekke om til middag etter endt møte.

Hotellets konferanseavdeling har 5 moderne møterom med en total kapasitet på inntil 220 personer.

Quality Hotel Førde

Hafstadsveien 26 6801 Førde Norge Telefon: +47 57 82 81 10
Fax: +47 57 82 81 11