Quality Hotels

Quality Hotel Saga Tromsø

Tromsø, Norge

Quality Hotel Saga er et fullservice konferansehotell beliggende i hjertet av Tromsø sentrum med kort avstand til offentlig kommunikasjon. Hotellets moderne konferanseavdeling har 7 konferanserom med kapasitet på inntil 200 personer i vår største sal.

Quality Hotel Saga er et moderne konferansehotell beliggende i sentrum av Tromsø ved siden av Hurtigrutekaia og flybussterminalen.

Hotellets moderne rom byr på en fantastisk utsikt til Ishavskatedralen, Tromsdalstindene og Tromsø sentrum. Med gangavstand til Tromsø Domkirke, Nordnorsk kunstmuseum og Polarmuseet er du sikret et spennende opphold i Tromsø.

Hotellet fullførte nylig en betydelig utvidelse og kan by på ny restaurant, resepsjon og møterom. Konferanseavdelingen har 7 fleksible konferanselokaler med kapasitet på 200 personer i vår største sal.

Vi vet at en konferanse kan være krevende og tar hensyn til dette med eget pauserom. Her finner du kaffe, te, frukt, kaker, softis og popkorn tilgjengelig hele dagen.

Restaurant

Hver ettermiddag settes vaffeljern frem til fri disposisjon for våre gjester. Vi byr også på stor kveldsmatbuffet som er dekket hver dag fra kl. 18.00. Mandag til og med torsdag serveres husmannskost i vår restaurant mellom kl. 15.00 og 17.00.

Quality Hotel Saga

Richard With’s pl. 2 9251 Tromsø Norge Telefon: +47 77 60 70 00
Fax: +47 77 60 70 10