Quality Hotels

Quality Hotel Ulstein Ulsteinvik

Ulsteinvik, Norge

Quality Hotel Ulstein er et moderne konferansehotell med en unik maritim fremtoning. Beliggende ved sjøkanten i Ulsteinvik er dette et perfekt alternativ for en kreativ konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel Ulstein er et moderne konferansehotell beliggende i sjøkanten ved Ulsteinvik sentrum. Med sin unike maritimt inspirerte arkitektur rommer hotellet moderne konferansefasiliteter med det siste av tekniske løsninger.

Ulsteinviks nye kulturhus ”Sjøborg” rommer 500 sitteplasser i amfi og er et perfekt sted for konferanser, konserter og andre kulturelle aktiviteter. Kulturhuset er knyttet samen med hotellets konferansesenter, der også den nye kinoen med sine 118 sitteplasser er sentralt plassert.

Quality Hotel Ulstein er mer enn et perfekt konferansehotell. Hotellet ligger i forbindelse med et shoppingsenter og nær flyplassen. Hotellet har også innbydende restaurant og bar med salong. Hotellets interiør er gjennomført i Art Deco-stil og byr i tillegg på hage og peis i lobbyen.

Hotellets sjarmerende uterestaurant Beddingen som ligger like ved båtbrygga.
Oljepiren Bar Restaurant
Oljepiren Bar & Restaurang
I Oljepiren Bar & Restaurant kan du nyte et godt måltid med utsikt over sjøen. Med dyktige kokker som henter de beste råvarer rett fra havet, er du garantert en gastronomisk smaksopplevelse akkompagnert av spennende viner.
Conference Ulsteinvik
Konferanse

Hotellet ligger i samme bygning som kommunens kulturhus som er perfekt for konferanser, konserter og andre kulturelle aktiviteter. I kulturhuset finnes også kino med 118 sitteplasser. 

Hotellet er tilrettelagt for effektive og kreative konferanser og har eget døgnåpent forretningssenter, små møterom og teknisk kundestøtte.

I konferanseavdelingen på 2000 kvadratmeter finner du ballsal, utstillingsområde, konferanserom, møterom og selskapslokaler. Hotellet imøtekommende og erfarne stab kan ordne med bryllupstjenester, bevertning ved arrangementer, luksustransport, limousintjenester og sekretærtjenester.

Quality Hotel Ulstein er et topp moderne konferansehotell med kapasitet for inntil 460 personer.

Quality Hotel Ulstein

Sjøgata 10 6065 Ulsteinvik Norge Telefon: +47 70 01 30 00
Fax: +47 70 01 30 13

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.