Airport Hotel Gardermoen

[Totalt:1    Gjennomsnitt:4/5]
Quality Hotels

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim, Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen er et fullservice konferansehotell beliggende i landlige omgivelser rett ved Gardermoen flyplass. Som et av Norges ledende konferansehotell med kapasitet på inntil 1000 personer er du sikret en vellykket konferanse.

Quality Airport Hotel Gardermoen er et av Norges ledende kurs- og konferansehotell beliggende rett ved Oslo Airport. Beliggenheten er ideell for konferanser med bare 45 km til Oslo sentrum og 5 minutter med shuttlebuss til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Hotellets konferanseavdeling har kapasitet for inntil 400 personer i ett lokale, og med samlet kapasitet for inntil 1000 personer. Hotellet har et bredt utvalg av møterom, styrerom og fellesarealer  som kan tilpasses akkurat deres behov. Alt på et plan.

Ingen oppgaver er for store eller små, og vi er behjelpelige med å skreddersy deres arrangement. Med kursverter tilgjengelige hele dagen med en innstilling om at ”alt kan løses” venter vi bare på en utfordring fra dere.

Vi vet at en konferanse kan være krevende og har naturligvis tatt hensyn til dette. Med Quality breaks har du alltid tilgang til ulike forfriskninger og noe å bite i. Kaffe, te, isvann, sjokoladedrikk, frukt og kaker kan du forsyne deg av hele dagen. I tillegg har Quality, som eneste hotellkjede soft-is og popkornmaskin tilgjengelig for alle konferansegjestene. Et tilbud som er gratis og som myker opp stemningen og får smilene til å sitte litt løsere.

Hotellet har en unik beliggenhet med skogen som nærmeste nabo. Her finner du flotte turløyper, badeplass om sommeren, skøytebane om vinteren. I tillegg har hotellet store grøntarealer uten naboer eller innsyn. Ofte brukt, sommer som vinter, til grillfester, teambuilding, utstillinger og pausearealer. Med egen godkjent rappelleringsvegg er det også duket for spennende uteaktiviteter.
Quality Hotel Gardermoen Event

Restaurant

Quality Airport Hotel Gardermoen har en samlet restaurantkapasitet på 365 gjester. I tillegg til buffet-restaurant og bankettsal finner du en egen à la carte restaurant med internasjonal meny. 

I hotellets bar er det pianist fra mandag til lørdag. Her finner du god og lun stemning etter en travel dag med konferanser. Baren har en kapasitet på mer enn 200 gjester.

 

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim nord 2050 Jessheim Norge Telefon: +47 63 92 61 00
Fax: +47 63 92 61 01