Hotel Leangkollen Asker

[Totalt:2    Gjennomsnitt:2.5/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Leangkollen Asker

Asker, Norge

Quality Hotel Leangkollen er et ærverdig konferansehotell beliggende i naturskjønne omgivelser med fantastisk utsikt over Oslofjorden. Med egen eplehage og store terrasser kan du hente inspirasjon til en effektiv og kreativ konferanse.

Quality Hotel Leangkollen er et ærverdig konferansehotell beliggende i sjarmerende omgivelser preget av skog, eplehager, store terrasser og en enestående panoramautsikt som strekker seg fra Oslo sentrum helt til Drøbak.

Quality Hotel Leangkollen skiller seg ut fra andre hoteller med sin sjarm og historie. Kunne tømmerveggene tale, ville de fortalt spennende og fargerike anekdoter fra fortiden. Det hele skaper en perfekt ramme rundt en kreativ konferanse som vil bli husket for de gode ideene.

Hotellets rom ble pusset opp sommeren 2008 og er holdt i delikate, friske farger og moderne stil. Sengene er noe vi stadig får gode tilbakemeldinger på, og det er for oss svært viktig at du som gjest hos oss sover godt om natten. Samtlige rom har nydelig utsikt i naturskjønne omgivelser.

Dette skulle bli Quislings ”Ørnerede”, men freden satte en stopper for disse drømmene. ”Blåstua” og ”Losstua”, som opprinnelig var planlagt som soverom, står mer eller mindre slik de gjorde den gang.
Quality Hotel Leangkollen Asker Table
Restaurant

Kjøkkenet på Leangkollen er kjent for sin velsmakende, opplevelsesrike lunsjbuffet og kulinariske middagsopplevelser. Kokken velger nøye ut alle råvarene og maten lages fra bunnen av.

Et måltid hos oss er innrammet av våre ærverdige lokaler og gir en unik atmosfære for møter så vel som feiringer. Når du sitter i vår restaurant eller slapper av på en av våre terrasser kan du nyte panoramautsikten over Oslofjorden.

Bryllup, jubilé, runde år, store anledninger og minnerike merkedager. Noen velger oss på grunn av vårt kjøkken, andre på grunn av lokalitetene, atter andre på grunn av beliggenheten. Rosen vi får etterpå, tilfaller gjerne betjeningen, ikke minst for de små detaljene. Vi sørger for den lille forskjellen som er viktig for oss og for dere som gjester.

Quality Hotel Leangkollen Asker Restaurant
Konferanse

Med 17 møterom, 10 grupperom og et frittstående eksklusivt møterom dekker vi de aller fleste behov for konferanser og møter.

Hotellets største møterom har plass til 120 personer. Vi har mange ulike kurslokaler med forskjellig særpreg. Noen har utsikt mot vårt flotte parkanlegg mens andre har fantastisk fjordutsikt. Som konferansegjest hos oss, kan du glede deg til Leangkollens berømte lunsj, hjemmebakst hver ettermiddag og fantastiske omgivelser.

Vi tilbyr læringsopplevelser og tar hele vår store og spesielle eiendom i bruk for å optimalisere utbyttet av det enkelte arrangement. Dette er stedet der viktige beslutninger fattes og muligheter skapes. På Leangkollen skaper vi en perfekt ramme for deg når du sammen med kolleger løser utfordringer og problemstillinger.

Hotellets konferanseavdeling har 17 møterom med en total kapasitet på inntil 120 personer.

 

Quality Hotel Leangkollen

Bleikeråsen 215 1387 Asker Norge Telefon: +47 66 76 70 00
Fax: +47 66 76 70 77