Quality Hotels

Quality Hotel Sogndal

Sogndal, Norge

Quality Hotel Sogndal er et fullservice konferansehotell beliggende i naturskjønne omgivelser i fjordbygda Sogndal ved Sognefjorden. I tillegg til moderne konferanselokaler er hotellet en perfekt base for å oppleve den storslåtte naturen i området.

Quality Hotel Sogndal er et fullservice og moderne konferansehotell beliggende sentralt i Sogndal ved Sognefjorden. Våre moderne konferanselokaler har det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket konferanse.

Hotellets konferanseavdeling har 12 møterom med kapasitet på inntil 300 personer og passer for både små og store arrangement. Vi har kompetanse og erfaring med kurs, konferanser, banketter, konfirmasjon, bryllup, dåp, julebord, utstillinger og kick-off. De lyse og moderne lokalene er fleksible og kan tilpasses dine ønsker og behov.

Vår imøtekommende stab sørger for at ditt arrangement gjennomføres problemfritt. Vi sørger også for at eventuelle problemer løses før de oppstår slik at du kan kose deg uforstyrret eller fokusere på det faglige innholdet.

I tillegg til å være et profesjonelt konferansehotell er hotellet den perfekte base for å oppleve det varierte kultur- og naturlandskapet i Sognefjordområdet. Med Urnes stavkirke, Jotunheimen, Josteddalsbreen, Breheimsenteret, Nærøyfjorden og Flåmsbanen i nærheten er du garantert et spennende opphold. Bli med på brevanding, rafting, juving eller kajakkpadling på fjord og isbrevann i naturskjønne omgivelser.

Om vinteren kan du besøke Sogndal Skisenter eller Hafslo Skisenter bare 15 minutter unna. Begge alpinanleggene byr på varierte utfordringer for både nybegynnere og de mer erfarne med både barnebakker og løssnøområder. Vi samarbeider med begge alpinanleggene for å gi deg det perfekte utgangspunkt for en spennende dag i bakkene.

Uteserveringen på vår nye restaurant gjør det mulig å ”spise utendørs” hele året.
Restaurant Dr Hagen
Restaurant Dr. Hagen

På våre restauranter finner du førsteklasses råvarer tilberedt av vår erfarne kokk. Restauranten er preget av en uformell atmosfære hvor du hver dag kan nyte både tradisjonelle og spennende à la carte retter. 

Restauranten har fått ny uteservering med skyvedører av glass slik at du kan nyte maten utendørs i alle typer vær. Du finner hotellets frokostbuffé i Compagniet som ligger vegg i vegg med restauranten.

Når kvelden nærmer seg kan du ta turen innom nattklubben SOHO eller slappe av med en drink i vårt loungeområde Keiserinnen.

Dr. Hagen Café & Bar

Restaurantens lyse og rene linjer danner en behagelig og avslappet ramme rundt ditt måltid.

Menyen inneholder klassiske retter som biff, hamburger og barnevennlige retter.

SOHO

Vår nattklubb holder åpent på lørdager.

Quality Hotel Songdal Conference
Konferanse

Quality Hotel Sogndal byr på moderne og fleksible konferanselokaler som passer for både små og store arrangement. Beliggende i gangavstand fra busstasjonen, flybussen og ekspressbåter er hotellet den naturlige møteplassen for hele Sogn og Fjordane.

Hotellets konferanseavdeling har totalt 12 møterom i ulike størrelser og med det siste av tekniske løsninger. Vi har erfaring med alle typer arrangement og er behjelpelig med både enkle, eksklusive, tradisjonelle og kreative konferanser. Vi løser eventuelle problemer før de oppstår og sørger for at du kan fokusere på det faglige innholdet. Hos oss er ditt arrangement uansett i trygge hender.

Vår største konferansesal, Sogndalssalen, kan vi arrangere kurs og konferanser for inntil 300 personer. Salen kan deles i tre og tilpasses forskjellige antall deltagere. Vår nyeste konferansesal, Fjørasalen, byr på moderne interiør og lyse farger med en kapasitet på inntil 140 personer. Lokalet egner seg godt til både konferanser og selskap.

Vi vet at konferanser kan være krevende og har naturligvis tatt hensyn til dette med vår Quality Break. I konferanseavdelingens pauseområde kan du kose deg med vår pausebuffé med kaffe, te, isvann, frukt og kaker. Her finner du også vår lunsj og en rekke fristende småretter. Om du ønsker et raskt påfyll av energi finner du gratis popcorn og softismaskin tilgjengelig hele dagen. Vi har også egen dagspakke med møterom inkludert pausebuffé og dagens lunsj.

Hotellets konferanseavdeling har 12 moderne møterom med en total kapasitet på inntil 300 personer.

Quality Hotel Sogndal

Gravensteinsgata 5 6856 Sogndal Norge Telefon: +47 57 62 77 00
Fax: +47 57 62 77 40