Quality Hotels

Quality Hotel Fredrikstad

Fredrikstad, Norge

Quality Hotel Fredrikstad er byens nye møteplass hvor moderne arkitektur og design skaper en unik atmosfære for effektive konferanser eller en koselig weekend. Dette er hotellet for deg som ønsker en stilfull ramme rundt ditt hotellopphold.

Quality Hotel Fredrikstad ligger i sentrum av Fredrikstad med gangavstand til sentralbanestasjonen og den sjarmerende gågaten med sitt varierte utvalg av moderne butikker, kafeer og gallerier. 

Hotellets satsning på skandinavisk design er gjennomgående for hele hotellet, fra lobbyen til rommene, restaurantene og konferanselokalene. Design og arkitektur er et vitnesbyrd på god smak og sammen med imøtekommende service skapes en avslappet og behagelig atmosfære.

Fredrikstad er kultursenteret i Østfold og byr på en flott blanding av gammelt og nytt, kulturlandskap og skjønn natur. Utforsk Gamlebyens sjarmerende smågater eller opplev den fantastiske skjærgården og alt hva den har å by på.

Hotellet har byens kulturhus, den Blå Grotte, som nærmeste nabo. Den Blå Grotte er kjent for gode teaterforestillinger, klassiske konserter og moderne dans. Fredrikstad er mulighetenes by både sommer som vinter.

Quality Hotel Fredrikstad Food
Restaurant

Gjester kan smake på italienske delikatesser på restauranten, beundre utsikten fra Sky-baren i 8. etasje eller slappe av foran den store peisen i salongen.

Quality Hotel Fredrikstad Lobby
Konferanse

Quality Hotel Fredrikstad har moderne konferanselokaler med det siste av tekniske løsninger. Vi vet at en vellykket konferanse krever mer enn god planlegging.

Vår imøtekommende stab er behjelpelig med planlegging, gjennomføring og tilpasning av lokalene til dine behov. Vi sørger for at din konferanse gjennomføres på en smidig måte og at du kan konsentrere deg om ditt arbeid.

Enten det dreier seg om et personlig møte for to eller en stor konferanse for 500 gjester, har Quality Hotel Fredrikstad moderne og fleksible rom som er godt egnet for en rekke arrangement. Med hele 14 møterom å velge mellom kan hotellet tilby til sammen 740 m² med konferanseplass. Ballsalen har plass til 250 gjester og kan deles inn i 3 separate rom. I rommet ved siden av ligger kultursalen, som har plass til 500 personer og egner seg utmerket for store banketter og bedriftsarrangementer.

Ønsker du en konferanse utenom det vanlige, kan vi tilby spennende opplevelser ved Oslofjorden. Her har vi aktiviteter – både på vann og land i regi av våre samarbeidspartnere som blant annet Opplev Fredrikstad og SYD:VENT

Hotellets konferanseavdeling har 14 moderne møterom med en total kapasitet på inntil 500 personer.

 

Quality Hotel Fredrikstad

Nygaten 2-6 1607 Fredrikstad Norge Telefon: +47 69 39 30 00
Fax: +47 69 39 30 01