Quality Hotels

Quality Hotel Olavsgaard Skjetten

Skjetten, Norge

Quality Hotel Olavsgaard er et fullservice konferansehotell beliggende i landlige omgivelser midt mellom Oslo og Gardermoen. Hotellets sentral beliggenhet og moderne konferanselokaler gjør det til en naturlig møteplass for hele Østlandsregionen.

Quality Hotel Olavsgaard er et fleksibelt konferansehotell med en intim atmosfære i herregårdsstil. Beliggende i naturskjønne omgivelser midt mellom Oslo og Gardermoen gjør hotellet til et naturlig møtested for hele den sentrale Østlandsregionen, både når det gjelder kurs, konferanse, messer og private selskap.

Hotellet er nylig renovert og kan by på 162 moderne værelser, flere selskapslokaler, stor restaurant, bar, nattklubb, kafeteria, 26 møte- og grupperom med kapasitet på inntil 220 personer. Vår imøtekommende stab sørger for at ditt arrangement gjennomføres problemfritt. Vi ønsker å løse problemer før de oppstår slik at du kan fokusere på det faglige innholdet.

Vi vet at konferanser kan være krevende og har derfor tilrettelagt pausearealene slik at de er både trivelige og praktiske. Etter tøffe og lange økter fylt med konsentrasjon og innsats, smaker det ekstra godt med et lite pusterom. Vi samarbeider i tillegg med en rekke aktører som tilbyr et variert aktivitetsprogram for de som ønsker en sosial ramme rundt arrangementet. Hent ny inspirasjon med vinsmaking, teambuilding eller en runde golf på Hauger Golfbane.

Kjøkkenet på Restaurant Spisestuen holder en høy standard og menyene skiftes ofte ut etter årstid og råvaretilgang. Vårt velkjente lunsjbord står dekket hver dag og er en opplevelse i varme og kalde retter, kaker og desserter.

Bøker er tilgjengelig over hele hotellet og samlingen utgjør i dag ca. 25 000 bøker, fritt tilgjengelig for alle. I ett samarbeid med Aschehoug forlag har hotellet også innført et nytt begrep i hotellbransjen – Hotellboken. På alle hotellrom er aktuelle bøker fritt tilgjengelig for lesing eller for kjøp hvis man ønsker å ta med boken hjem. Som en videreføring av bokprosjektet har hotellet også startet en kunstsamling av bildene kunst som tar utgangspunkt i det skrevne ord.

Quality Hotel Olavsgaard

 

Boka hotell online med bästa prisgaranti

 

Quality Hotel Olavsgaard Oslo restaurant
Restaurant

Hotellets restaurant består av fire stuer og ”vinterhagen”. Stuene kan brukes som
chambre separé til mindre selskaper hvor man ønsker en avskjermet og privat atmosfære.

Kjøkkenet holder en høy standard og menyene skiftes ofte ut etter årstid og råvaretilgang. Vårt velkjente lunsjbord står dekket hver dag og er en opplevelse i varme og kalde retter, kaker og desserter.

Drengestua kafeteria er hotellets uformelle spisested. Her serverer vi middager, småretter, smørbrød, kaker og desserter. Kafeteriaen er kjent for god mat og hyggelig og rask betjening. Interiøret består av kraftige tremøbler, hyggelige farger på tekstiler og vegger i et uformelt miljø.

Restauranten har 220 sitteplasser og innredingen er fra klassisk til moderne stil.

Quality Hotel Olavsgaard Oslo
Konferanse

Quality Hotel Olavsgaard har lang erfaring og bred kompetanse på gjennomføring av kurs, konferanser og andre arrangement. Hotellet har en rekke fleksible lokaler som passer til både store og små arrangement.

Alle gruppe- og møterom har dagslys og det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket konferanse. Vi har også trivelige og praktiske pausearealer hvor du kan hente inspirasjon, forberede deg eller bare slappe av etter en krevende arbeidsøkt. På Olavsgaard blir du godt ivaretatt av svært hyggelige og imøtekommende medarbeidere, som hjelper deg både før og under arrangementet.

Ønsker du å sette en sosial ramme rundt ditt arrangement kan vi by på et stort utvalg aktiviteter. Vi hjelper deg med å finne noe som passer deg, og skreddersyr gjerne aktiviteter for akkurat ditt arrangement. Hent ny inspirasjon med vinsmaking, teambuilding eller en runde golf på Hauger Golfbane.

Hotellets konferanseavdeling har totalt 26 gruppe- og møterom med kapasitet på inntil 220 personer, selskapslokaler og et innendørs messeareal på 900 kvm.

Quality Hotel Olavsgaard

Hvamstubben 11 2013 Skjetten Norge Telefon: +47 63 84 77 00
Faks: +47 63 84 76 00

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen. Vi låner ut sykler og sykkelhjelm gratis. Vi har også egne joggekart og sykkelkart med turforslag fra 5 – 25 km.