Quality Hotels

Quality Hotel Oppdal

Oppdal, Norge

Quality Hotel Oppdal er et tradisjonsrikt konferansehotell beliggende i Oppdal sentrum. Hotellet har kapasitet for konferanser på inntil 250 personer og har to restauranter, bar og velværeavdeling. Opplev Oppdals varierte kulturtilbud og storslåtte natur.

Quality Hotel Oppdal er et tradisjonsrikt konferaneshotell med fin beliggenhet i hjertet av Oppdal sentrum, nær E6 og med gangavstand til Oppdal togstasjon. Som Midt-Norges største kurs- og konferansehotell med kapasitet på inntil 250 personer er vi kjent for kreative og problemfrie arrangement.

Hotellet har i tillegg to restauranter, Caledonien Bar og velværeavdeling med polarbad og sauna. De sjarmerende hotellrommene er innredet i bonderomantisk stil med himmelseng. 35 rom ligger i den opprinnelige delen av hotellet – de øvrige rommene ligger i nybygget og har egen balkong eller direkte utgang til plenen.

Fra naturens side er Oppdal som skapt for rekreasjon med Dovrefjell Nasjonalpark og Trollheimen Fjellområde som nærmeste naboer. Oppdal er også Norges største alpine skiområde med flotte off-piste løyper. I tillegg finnes en rekke aktiviteter som golf, rafting, juving, elg- og moskussafari, hesteridning, innendørs curling, Oppdal Bike Park, gondolbane til fjellet Hovden, Vang Vikingegravfelt og andre spennende kultur- og friluftsaktivieter. I Oppdal finner du aktiviteter for enhver smak.

Stor hage med lekeapparater og minigolf.

Tradisjonsrikt hotell med fin beliggenhet midt i Oppdal sentrum, nær E6 og bare 30 meter fra Oppdal stasjon.
Quality Hotel Oppdal

Hotellet har 2 restauranter, Caledonien Bar, polarbad og sauna, 75 rom/160 senger, hvorav 20 er juniorsuiter med himmelsenger og 3 handicaprom. Alle rom er røkfrie. Gratis trådløst internett på alle rom. Små og store konferanserom, største konferansesal tar 250 personer.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Oppdal er omkranset av Dovrefjell Nasjonalpark med fjellet Snøhetta og Trollheimen Fjellområde. Fra naturens side er Oppdal som skapt for rekreasjon. Oppdal er Norges største alpine skiområde og velkjent for sin flotte off piste skiing. Oppdal tilbyr mange aktiviteter og utflukter så som rafting, juvvandring, moskus safari, elg safari, hesteridning, golf, innendørs curling, Oppdal Bike Park, gondol til fjellet Hovden 1180 m.o.h., guidede fjellturer, Vang Vikingegravfelt ( gravfelt med 800 graver fra vikingetiden), trugeturer, snørafting, langrenn, kanefart, lerdueskyting og mye mer.

 

Quality Hotel Oppdal Restaurant
Restaurant Perrongen

Hotellets renommerte Perrongen restaurant serverer velsmakende frokost, lunsj og middag i en ærverdig atmosfære. Prøv vår spesialitet skiferbiff.

Quality Hotel Oppdal Conference
Konferanse

Som Midt-Norges største kurs- og konferansehotell med kapasitet på inntil 250 personer er vi kjent for kreative og problemfrie arrangement.

Hotellets konferanseavdeling har det siste av teknisk utstyr og holder høy standard. Vi vet at en vellykket konferanse også krever en profesjonell stab som sørger for fleksible løsninger. Vårt motto er å løse problemer før de oppstår slik at du kan fokusere på det faglige innholdet.

Hotellets konferanseavdeling har en total kapasitet på inntil 250 personer.

Quality Hotel Oppdal

Olaf Skasliensvei 8 7340 Oppdal Norge Telefon: +47 72 40 07 00
Faks: +47 72 40 07 01

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.