First Hotels

First Hotel G

Göteborg, Sverige

First Hotel G är bekvämt beläget direkt ovanför Göteborgs centralstation. Hotellet är ett av stadens största och modernaste hotell med 300 eleganta och avkopplande rum och sviter. Vår spa-och hälsocenter har ett välutrustat gym och bastu med en vidsträckt utsikt över Göteborgs centralstation. Vi erbjuder även gratis WiFi till alla våra gäster.

First Hotel G i centrala Göteborg är en mötesplats för våra hotellgäster och lokalbefolkningen. En av toppen drar är vår påkostade Cristal Champagne Bar. Du kan också njuta av middag eller ett glas vin i lobbylounge på G Mat & Vin, vår restaurang och vinbar med svenskt produceras och internationella rätter. De närliggande konferensfaciliteter har plats för upp till 85 deltagare.
Trip Winner 2013

Detta prestigefyllda pris , vilket ställer First Hotel G i topp – utför 10 % av alla företag över hela världen på Tripadvisor , ges till företag som konsekvent tjänar höga betyg från resenärer .
Manchester United Soccer School

Ett unikt samarbete mellan Manchester United Soccer Schools Skandinavien och First Hotels innebär att alla deltagare och deras familjer gå av vid First Hotels i Skandinavien och på fotbollsskola vistelsen .

Från 15 augusti – 17 aug, 2014 Manchester United Soccer School anländer Göteborg .

Läs mer och boka din vistelse

Handikappvänlig rum

Rooms

Fyra lagre fullt equppied Handikappvänlig rum.

 

Se alla våra rum och boka på nätet
Wellness Spa & Gym

I vår relaxavdelningen hittar du ett gym , bastu och vår partner Alovea Day Spa .

Njut av ett bra träningspass eller en avkopplande stund med utsikt över järnvägsspåren.

 

parkering

Vi säljer biljetter till ett rabatterat pris i vår reception till ett närliggande garage , om du väljer att komma hit med bil . Gå direkt till hotellet och med en biljett , eller parkera bilen först och sedan köpa en biljett i vår reception – enkelt och bekvämt .