Allt om hotell – en guide i övernattning

Påsk

[Total: 2    Average: 2.5/5]

Här har vi samlat några riktigt bra påsktips.

Påsken är en riktigt trevlig helg som vi ofta förknippar med familj, goda middagar och trevlig stämning. Nedan följer några tips för dig som vill få ut det lilla extra av påsken.

Göteborg

Unna er en härlig hotellvistelse i Påsk. Vårt hotell hittar du mitt i centrala Göteborg med gångavstånd till alla Göteborgs sevärdheter och shopping.

Hög tid att hälsa på nära och kära eller att uppleva en ny stad tillsammans under er ledighet. Njut av ledigheten i våra fina hotellrum, vår stora frukostbuffé i vacker hotellmiljö och låt någon annan bädda sängen för en gångs skull.

I perioden 24 mars – 7 april erbjuder vi dig hotellrum för endast 495 kr per person med detta erbjudande.

Boka här...

Hela Sverige – Scandic Hotels

Boka in romantik och avslappning i påsk och överraska den du tycker om med en weekend på Scandic!
Kom till Halmstad och skäm bort den du tycker om med en romantisk upplevelse på Scandic Hallandia. Här kan ni njuta av en riktig VIP-upplevelse med mousserande vin och choklad vid ankomst till hotellet. På kvällen serveras en vacker påskmiddag som ackompanjeras av en trubadur. Efter en god natts sömn i hotellets sköna sängar kan ni njuta av en fantastisk frukost. Helgen avslutas med en fin påskbuffé. Självklart har ni fri tillgång till hotellets gym och relax under angivna tider.

Pris
Från 1635:- per person i delat dubbelrum

Boka här...

Värmland

Njut av den tidiga våren. Upplev Påsken här på Quality Hotel Selma Lagerlöf. Vårt välrenommerade kök bjuder på traditionell mat med påskens många primörer.
Bo bra, ät gott och koppla av under Påskhelgen, i fina rum och värmländsk miljö.

Unna dig och någon du tycker om lite avkoppling på hotell under påsken. Med vårt påskpaket bor ni 3 nätter men betalar endast för 2. Med andra ord, ni får 33% rabatt per natt.

Boka här...

Hela Sverige och Norge

Att bo på Clarion Collection är som att komma till en lugn oas mitt i city. Efter en dag på stan kan det vara skönt att bara luta sig tillbaka. Bekvämt är också att kvällsmaten står framdukad under middagstimmarna och att ni själva bestämmer när och hur mycket ni vill äta. Vi bjuder även på eftermiddagsfika med hembakt.
Paketet inkluderar:

  • Tre övernattningar i standarddubbelrum
  • Frukost
  • Eftermiddagsfika med hembakt
  • Kvällsmat
Boka här...

Glad påsk!

 

Välj en hotellkedja