Quality Hotels

Quality Airport Hotel Værnes Stjørdal

Stjørdal, Norge

Quality Airport Hotel Værnes er et moderne konferansehotell med en personlig atmosfære i Stjørdal sentrum. Med gangavstand til shoppingsenter, restauranter, kino, konsertlokaler og øvrig kulturtilbud er du garantert et spennende opphold.

For den som ønsker å oppleve Stjørdals vakre natur anbefaler vi en runde på Stjørdal Golfklubbs 18-hulls golfbane eller en fisketur i Stjørdalsevla, en av landets beste elver for laksefiske.

Turistkontoret ligger ved siden av hotellet og er behjelpelig med tips om interessante severdigheter i området. Hva med en ettermiddagstur til Steinvikholmen Slott, Hegra festning eller Bergkunstmuseet på Leirfall? Stjørdal er også kjent for kulturelle arrangement som midnattsoperaen Olav Engelbrektsson, bluesfestival Blues in Hell og landbruksutstillingen ”Agrisjå”. Hotellet byr på en unik anledning til å oppleve Stjørdals varierte kulturtilbud.

Quality Hotel Vaernes Dinner
Restaurant NO:20

Hotellets restaurant NO:20 serverer en à la carte meny med spennende retter med fokus på helse og ferske, lokale råvarer.

Restauranten er innredet i lyse farger og har en smakfull moderne stil. Her er det en avslappende og velkommen atmosfære. Avslutt gjerne måltidet med en god drink i vår bar.

Quality Hotel Vaernes Conference
Konferanse

Hotellet har egen konferanseavdeling hvor kan du avholde møte, kurs, seminar eller konferanse. Med 5 konferansesaler og kapasitet på inntil 150 personer er hotellet et godt alternativ for effektive konferanser og møter i Stjørdal.

Hotellet er også behjelpelig med å arrangere julebord, bryllup, konfirmasjon, minnestund og andre sosiale sammenkomster i våre selskapslokaler. Vi har lang erfaring og bred kompetanse på arrangering av konferanser og sørger for et vellykket arrangement uansett størrelse.

Hotellets konferanseavdeling har 5 konferanserom med en total kapasitet på inntil 150 personer.

 

Quality Airport Hotel Værnes

Kjøpmannsgate 20 7500 Stjørdal Norge Telefon: +47 74 80 45 00
Fax: +47 74 80 46 00