Hotel Astoria Hamar

[Totalt:1    Gjennomsnitt:3/5]
Quality Hotels

Quality Hotel Astoria Hamar

Hamar, Norge

Quality Hotel Astoria er et konferansehotell beliggende sentralt i Hamar sentrum. Hotellet byr på en uformell atmosfære med moderne konferanselokaler, selskapslokaler og à la carte restaurant. Et glimrende utgangspunkt for å oppleve Hamar og omegn.

Quality Hotel Astoria er et forretnings- og konferansehotell beliggende sentralt i Hamar sentrum. Med gangavstand til Briskeby gressbane, Vikingskipet, Hedmarksmuseet og Hamar domkirke er mulighetene mange for et opplevelsesrikt opphold i Hamar. 

Hotellets konferanseavdeling består av to lyse og luftige plenumssaler med kapasitet på inntil 100 personer samt grupperom for mindre møter. Vår erfarne stab sørger for en smidig og problemfri gjennomføring av store og små konferanser.

Hotellets populære à la carte restaurant, Pepperkværna Mat & Vinhus, serverer sunn og god mat basert på lokale råvarer. Mulighetene er mange for en avslappende kveld på hotellets Nellie Pub hvor du kan koble av med biljard og dart. Nellie Pub er en naturlig møteplass for uformelt sosialt samvær etter en vellykket konferanse.

 

Quality Hotel Astoria er Hamars “forretningshotell”. Du finner oss midt i sentrum, ved hovedveien og i enden av gågata.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Parkeringhus 50 meter unna. Vi har konferanserom, à la carte restaurant, selskapslokaler, bar og pub. Alt innenfor husets fire vegger.

Bilder fra Quality Hotel Astoria

Quality Hotel Astoria

Quality Hotel Astoria

Torggaten 23 2300 Hamar Norge Telefon: +47 62 70 70 00
Faks: +47 62 70 70 01