Clarion Hotels

Clarion Hotel Wisby Visby, Gotland

Visby, Sverige

Clarion Hotel Wisby er et personlig konferansehotell beliggende sentralt i gamlebyen i Wisby. Med småbåthavnen som nærmeste nabo byr hotellet på en unik mulighet til å oppleve denne UNESCO-vernede Hansabyen fra middelalderen.

Clarion Hotel Wisby er sammensatt av flere historiske bygg som alle har en unik historie å fortelle. Byggene ble opprinnelig brukt som lager i middelalderen og ble senere brukt som kornlager for skatteinnkrevere.

Her sitter historien i veggene og vi har videreført historien til et av de gamle vertshusene, Stadshuskällaren Friheten. Omgitt av levende historie er Clarion Hotel Wisby hotellet for deg som ønsker et nærmere bekjentskap med denne sjarmerende byen.

Med kort avstand til Wisby flyplass og fergeforbindelser byr Clarion Hotel Wisby på en unik mulighet til å utforske Gotlands mange severdigheter. Ikke langt unna finner du også Wisby Strand, en av Gotlands største konferanselokaler.

Hotellets historie skaper en helt spesiell atmosfære hvor middelalderens byggskikk møter moderne hotellfasiliteter. Her kan du hente inspirasjon fra en byggeskikk som er over 700 år gammel mens du kan nyte en massasje i vår relax-avdeling eller et bedre måltid i vår restaurant.

Selv om du kan spasere i ganger fra middelalderen og lene deg mot søyler fra det 14. århundre er du ikke besøkende på et museum men gjest på et moderne og funksjonelt hotell.
Clarion Hotel Wisby Innegard
Restaurant Friheten

Friheten Restaurant ved Clarion Hotel Wisby byr på en unik matopplevelse i historiske omgivelser. Restauranten byr på spennende mat og drikke i inspirerende omgivelser.

Sammen med Kaptenshuset restaurant og Vintertregården bar beliggende i hotellet byr vi på en kulinarisk og unik opplevelse for våre gjester.

Kroppshalsan Visby
Wisby SPA

Spa Kroppshälsan på Clarion Hotel Wisby byr på en unik spa-opplevelse i historiske omgivelser. Hos oss kan du bade i basseng med 30° omgitt av søyler fra middelalderen eller nyte en kroppsbehandling av våre spesialister. Vi har i tillegg badstue, ansiktsbehandling, neglebehandling, akupunktur, vanntrening og solarium.

På Kroppshälsan i Clarion Hotel Wisby ser vi betydningen av kroppens helhet. Her kan du både få skjønnhetsbehandlinger eller behandlinger med fokus på helse. Hos oss får du muligheten til å hente ny energi omgitt av sjarmerende arkitektur med en unik atmosfære.

 

Clarion Hotel Wisby

Web www.clarionwisby.se

Engelsk: www.clarionwisby.com

Strandgatan 6 62124 Visby Sverige Telefon: +46 (0)498 25 75 00
Fax: +46 (0)498 25 75 50