Hotel Tyholmen Arendal

[Totalt:1    Gjennomsnitt:5/5]
Clarion Hotels

Clarion Hotel Tyholmen Arendal

Arendal, Norge

Clarion Hotel Tyholmen er et maritimt hotell på bryggekanten i den eldre delen av Arendal sentrum. Hotellet er kjent for sin fantastiske utsikt over havet, Galtesund og øyene Hisøy og Tromøy. Besøk oss og opplev Arendals spennende kulturliv.

Clarion Hotel Tyholmen er et personlig og levende hotell preget av en maritim atmosfære. Vår lidenskap er å gi våre gjester inspirasjon til en kreativ konferanse eller en spennende overnatting i Arendals naturskjønne omgivelser. 

Det originale hotellet ble oppført i gammel sørlandsk trehusstil og ble i 2007 renovert og utvidet med et nytt og moderne hotell som passer inn i stilen forøvrig. Det nye hotellet har innbydende rom, stor konferansesal og pauseareal.

Arendal og vårt hotell tilbyr en mengde aktivteter til våre gjester. I Arendal sentrum er Clarion Hotel Tyholmen eneste fullservice hotell med egen a la carte restaurant, konferanse avdeling, roomservice og barservering. I tillegg får alle våre hotellgjester gratis tilgang til Trimit, Aust-Agders største treningssenter.

Vi låner ut fiskeustyr til våre hotellgjester, og det er kort vei til andre aktiviteter i Arendal som sightseeing på Merdø og Store og Lille Torungen, båtturer, flere museer og Nes Verk Golfpark, et av landets flotteste golfbaner.

I tillegg er Arendal hvert år vertskap for en mengde arrangementer og festivaler. Opplev spennende aktiviteter i Arendal som Sørlandets Båtmesse, Hove festivalen, Norwegian Grand Prix, seilregattaen APL Race Week, Canal Street og  Arendal Jazz og Blues festival.

 

Restaurang Tre Segel Arendal
Restaurant Tre Segel

Fra vår restaurant Tre Seil og baren Åtte Glass kan du nyte synet av noe det beste Arendal har å by på med utsikt over sjøen, øyene Hisøy og Tromøy med bebyggelse i gammel sørlandsstil.

Restaurant Tre seil serverer frokost og middag. Innerst i restauranten finner du Chambre Separè hvor vi kan ha mindre selskap med opptil 10 gjester, herfra finnes også egen utgang til terrassen .

Lokalet Stuen er en annen del av vår restaurant som kan stenges av for opptil 40 gjester i lukket selskap. Middag for større grupper, bankett og julebord holdes i konferanse salen Store Torungen

Åpningstider

Frokost
Mandag – fredag
kl. 06.30 – 10.00
Lørdag og Søndag
kl. 07.30 – 11.00

A La Carte og lunsj
Mandag – Lørdag
kl. 12.00 – 22.00
Søndag stengt

Tyholmen Restaurang Tre Segel Arendal
Konferanse

Clarion Hotel Tyholmen er tilrettelagt for effektive konferanser tilpasset dine behov.  Vi hjelper deg eller ditt firma med møter, konferanser, kick-off, julebord eller andre arrangement i Arendal. Vi kan tilby flotte, moderne konferanselokaler med panoramautsikt over byfjorden.

Den nye store konferanse salen Store Torungen tar mer enn 180 personer i klasseromsoppsett og tilsvarende i bankett. Ved kino oppsett er det plass til opptil 300 mennesker. Salen er utstyrt med komplett AV-utstyr og har store vindusflater ut mot fjorden. Dette sikrer tilstrekkelig dagslys og godt innemiljø. Et moderne ventilasjonsanlegg sørger for god luft gjennom hele arrangementet og med flere skjermer i lokalet ser alle deltagere like godt. Takhøyden i lokalet er på hele 3,60 meter.

I tilknytning til konferanse salen ligger et stort og elegant innredet pauseareal med blant annet gasspeis. Dette er også egnet som vrimleareal ved en mottagelse. Herfra er det utgang direkte til bryggen for de som ønsker en tur ut i pausene.

Vi har også to splitter nye styrerom som har fått navnene Riggen 1 og 2 med plass til 12 og 15 personer. Disse kan også slås sammen ved behov. Riggen er egnet både som styrerom og som selskapslokale for selskap opp til 30 personer. Lokalet er smakfult og moderne innredet med gode stoler og standard AV utstyr.

 

Clarion Hotel Tyholmen

Web: www.clariontyholmen.no

Engelsk: www.clariontyholmen.com

Teaterplassen 2 4801 Arendal Norge Telefon: +47 37 07 68 00
Fax: +47 37 07 68 01

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.