Clarion Hotels

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Södermalm, en bydel kjent for sin unike kulturarv og yrende uteliv. Hotellet byr på en personlig atmosfære preget av kunst, design og god musikk. Med gangavstand til byens kulturliv er du sikret et spennende opphold.

Clarion Hotel Stockholm er en av Stockholms største konferansehotell med kapasitet på inntil 1000 personer.

Som gjest i en av våre 532 komfortable hotellrom har du tilgang på roomservice 24 timer i døgnet. Hotellet har ellers en rekke spennende tilbud for gjester og lokalbefolkningen.

Som gjest hos oss vil du oppleve et gjennomgående fokus på god musikk, inspirerende kunst og lekkert design for å gi ditt hotellopphold en personlig ramme.

Etter en opplevelsesrik dag i Stockholm kan du slappe av i en av våre livlige barer, innta et bedre måltid i vår restaurant, besøke vår kunstutstilling eller ta en forfriskende treningsøkt i vårt helsestudio.

Vi serverer japansk frokost med Miso suppe og Tofu.
Clarion_Mat 0027
Restaurant & Bar

Hos oss kan det ta tid før du kommer deg på hotellrommet. Sjekk inn mens du tar en kopp kaffe eller te i vår lobby bar. Her kan du også nyte levende musikk med en forfriskende drink. Når du blir sulten beveger du deg forbi en frodig regnskog og levende kunst til vår sjarmerende restaurant. Der kan du spise spennende svenske retter med utenlandsk inspirasjon. Om du ønsker kan du avslutte kvelden på vår pulserende Upstairs Bar.

I vår restaurant får du en personlig opplevelse utover det vanlige. Her får du servert fascinerende smaksopplevelser og en spektakulær utsikt omgitt av kunst, musikk og moderne design.

4 - Minami Clarion Hotel Stockholm
Minami – en smak av Sør
Med vår restaurant Minami, har vi redusert avstanden mellom Stockholm og Asia. Minami, mening sør i japansk, har tatt det beste fra Japan, Thailand, Korea, India og Kina. Kombinert med en fin utsikt over Årstaviken og Globe å nyte en avslappet spiseopplevelse. På Minami blandede dufter, smaker og påvirkninger fra Asia og tilbyr gjestene minner de tar med dem lenge etter at de har forlatt restauranten.
Läs mer och boka bord på www.minamistockholm.com

Clarion_Mat 0047
Upstairs Bar
Ovenpå er Clarion Hotel Stockholm avslappet Upstairs bar, som kan skryte av en av Stockholms beste bar hengende. Her er ispedd vakre liveopptredener og godt blandede drinker med kule DJs og sjysta samtaler.

1 - Lobby Clarion Hotel Stockholm
Lobbybaren
Lobbybaren er så mye mer enn bare en bar. Det er et livlig møtested for både gjester og lokalbefolkningen. Med utsikt over Ringveien er lobbybaren stedet for deg og ditt selskap, enten du er i kontakt med en enklere matbit, en solid hovedrett, en toast Skagen, en cappuccino eller et glass champagne.

Clarion_Mat 0012
Frokost
Vi på Clarion Hotel Stockholm er stolte over vår fantastiske frokost. Her finner du god, sund og mettende økologisk mat. Nybakt brød, fersk frukt og godt utvalg i pålegg gjør dette til en perfekt start på dagen. Vi har også laktose- og glutenfrie alternativ.

Clarion_Mat 0057
Lunsj
Matsalen byr på en unik atmosfære med utsikt over Årstaviken, Globen och Söders kolonihage. Til lunsj finner du et bredt utvalg av økologisk mat. Prøv vår buffét med tre forskjellige varmretter, nydelig salatbar, dagens suppe eller vår skalldyrsbuffét.

5 - Fasad Clarion Hotel Stockholm
Konferanse i Stockholm

Clarion Hotel Stockholm vet at en vellykket konferanse krever mer enn god planlegging. Vår erfarne stab tilrettelegger og gjennomfører effektive og problemfrie konferanser fra første kontakt. Vi skaper en personlig atmosfære og en levende møteplass hvor du uforstyrret kan prioritere kreativt arbeid. Vår imøtekommende stab sørger for de beste løsningene for alt fra eksklusive styremøter og gallamiddager til store konferanser med inntil 1000 deltagere.

Clarion Hotel Stockholm har de beste forutsetningene for en vellykket konferanse i Stockholm. Alle lokaler har de siste av tekniske løsninger og kan skreddersys for gallamiddager, filmvisning, moteshow og utstillinger. På Clarion Hotel Stockholm får du gode råd for en vellykket gjennomføring av ditt arrangement hele veien fra første kontakt og planlegging til gjennomføring og avslutning. Vi sørger for at ditt arrangement er vellykket fra start til slutt.

Våre 19 lyse lokaler kan tilpasses konferanser fra 10 – 1000 deltagere.
3 - Elements Spa Clarion Hotel Stockholm
Elements SPA Stockholm

Et øyeblikks avslapning og et øyeblikks stillhet er svært rimelig for de som ønsker å flykte fra jobbstress eller levende. Vår nyåpnede spa, Elements Spa, inspirert av den indiske Ayuredatraditionen og la gjestene til en hyggelig bad i en varm basseng, en forfriskende dusj i vår snø-dusj, en avslappende massasje eller en forfriskende yoga klasse. Vår gym inneholder alle de nyeste maskinene og med utsikt over Stockholm, kan gjester bære en heftig treningsøkt. Enten det er trening eller avslapping, er gjester på jakt etter, så la Elements spa med en varm og behagelig følelse.

Les mer og bestill behandlinger på www.elementsspastockholm.com.

 

 

Clarion Hotel Stockholm

web: www.clarionstockholm.com

Ringvägen 98 10460 Stockholm Sverige Telefon: +46 (0)8 462 10 00
Fax: +46 (0)8 462 10 99

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.