Clarion Hotels

Clarion Hotel Royal Christiania Oslo

Oslo, Norge

Clarion Hotel Royal Christiania er et tradisjonsrikt og samtidig moderne hotell i hjertet av Oslo sentrum. Vi byr på en opplevelsesrik overnatting i et spennende og inspirerende miljø med kunst, musikk og design i skjønn forening.

Clarion Hotel Royal Christiania er hotellet for deg som ønsker et hotellopphold med Oslos mange severdigheter og shoppingsentre i umiddelbar nærhet. Hotellet byr på en lys og romslig arkitektur som skaper en personlig og levende atmosfære. Opplev en av Oslos mest sentrumsnære hoteller med moderne interiør og kunstneriske detaljer.

Royal Christiania er hotellet for deg som forventer personlig service og en opplevelse utenom det vanlige. Våre gjester skal bli både utfordret og inspirert av et opphold hos oss. Vi gjør din overnatting til en unik opplevelse.

Aftenposten kåret nylig vår frokostbuffet til Oslos beste hotellfrokost. Prøv vår skreddersydde omelett til frokost.

Nyt frokost, lunsj og middag i den kritikerroste Restaurant Atrium, hotellets hjerte. Innta økologisk mat basert på sunne råvarer i den lyse restauranten og la takhøyden gi deg inspirasjon for en opplevelsesrik dag.

I nærheten av Oslos beste handlesentre, kulturelle tilbud og attraksjoner er muligheten mange for en opplevelsesrik dag. Rund av dagen med et forfriskende besøk i vår relax-avdeling med basseng og helsestudio eller finn roen med en drink i vår loungebar, Bar Royal.

Clarion Hotel Royal Christiania Restaurant
Restaurant Atrium

Velkommen til Atrium Restaurant i Oslo, restauranten hvor det er høyt under taket. Restaurant Atrium kan friste med meget profesjonelle servitører, mat med høyt internasjonalt tilsnitt med vekt på økologiske og sunne råvarer.

Restaurant Atrium, i hjerte av Clarion Hotel Royal Christiania, har muligheter for alt fra små selskaper til store Kick Off. Bordoppsett kan varieres med små kafébord, runde bord eller langbord. Kapasiteten er fra 2 til 500 sitteplasser. Her serveres også hotellets frokostbuffet og lunsjbuffet.

Vi på Clarion Hotel Royal Christiania er stolte av vår fantastiske frokost buffet. Her finner du blandt annet nystekt brød, frisk frukt, en variasjon av pålegg og flere smaker av musli og yoghurt. Vi serverer også nystekt egg tilpasset dine ønsker. Vi har de to siste årene blitt nominert til årets frokost hotell av Twinings Awards.

Clarion Hotels sin frokost skal vise omtanke for gjestens helse og velvære. I vårt Atrium er det en lun og god stemning med lett musikk og hyggelig atmosfære for å gi våre gjester den beste starten på dagen.

Åpningstider:

Early Bird
Mandag-søndag 0500-0630

Frokost
Mandag-fredag 0630-1000
Lørdag-søndag 0730-1100

Lunsj buffet
Mandag-fredag 1130-1400

Lunsj à la carte
Mandag-fredag 1400-1700
Lørdag 1230-1700
Søndag stengt.

À la carte
Alle dager 1700-2200

Clarion Hotel Royal Christiania
Konferanse

Utover vårt fullverdige tilbud for overnattingsgjester tilbyr vi en stor bankett- og konferanseavdeling. Vi sørger for at din konferanse blir gjennomført på en smidig og effektiv måte. La våre ansatte skape en personlig ramme rundt din konferanse slik at din kreativitet får fritt spillerom.

Clarion Hotel Royal Christiania er perfekte sted for å holde en konferanse i Oslo, med et av landets største konferansesentre i Oslo innenfor veggene. 21 møterom i alle størrelser for opp til 450 personer i storsalen og med en total kapasitet på 1024 personer.

Vi har bemannet resepsjon i konferanseavdelingen under hele konferanseoppholdet. Alle salene er på samme etasjen, unntatt Christiania Hall som er i 1.etasje. Dette gjør logistikken befriende enkelt for våre konferansegjester ved å tilby restauranten, terrassen og konferansefasiliteter med umiddelbar nærhet.

Vår storslåtte Restaurant Atrium byr på herlig utvalg til frokost, vår bugnende Clarion Lunsjbuffet til våre konferansegjester, og spennende a la carte utvalg på kveldstid. Her finner du også arenaen for de store arrangementene; være seg motevisning, award arrangement eller bedriftens neste store julebordsamling for inntil 500 personer.

 

Clarion Hotel Royal Christiania

Web: www.clarionroyalchristiania.no

Engelsk: www.clarionroyalchristiania.com

Biskop Gunnerusgt. 3 0155 Oslo Norge Telefon: +47 23 10 80 00
Fax: +47 23 10 80 80

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.