Clarion Hotel Royal Christiania

Clarion Hotel Royal Christiania

Oslo, Norge

Frokost

Noen vil kose seg med en lang frokost i godt selskap, andre vil ha noe kjapt før de starter dagen. Hos oss er det rom for alt.

Vi har gleden av å servere deg en prisbelønt frokost i lyse og trivelige omgivelser. Sunne råvarer og økologiske alternativer er tilgjengelig slik at du starter dagen på en best mulig måte. Dersom du må avgårde ekstra tidlig kan vi tilby deg en redusert frokostbuffet.

Åpningstider

Early Bird    kl 05:00 – 06:30
Hverdager   kl 06:30 – 10:00
Lørdag         kl 07:30 – 11:00
Søndag        kl 07:00 – 12:00

Vil du ha med deg en venn på frokost? Eksterne gjester kan nyte vår frokostbuffet for 155,- Velkommen!

Breakfast in bed?

Ønsker du en lat morgen serverer vi deg gjerne et utvalg av frokostbuffeten på døren.

Early Bird

Dersom du er morgenpigg serverer vi en enklere frokostbuffet i restauranten. Vi sørger for den beste starten på dagen, også for deg som starter dagen tidlig eller er i tidsklemma.
Mandag – Søndag 05:00-06:30

Økologisk frokost

I Nordic Choice Hotels serverer vi økologisk frokost på alle våre hotell. I 2007 var vi første hotellkjede som innførte dette som en følge av en undersøkelse som viste at dette var viktig for våre gjester. Vi vil gjøre det mulig for deg å spise sunn, næringsrik og god mat. Dette innebærer at det skal finnes økologiske alternativer hva gjelder drikke, brød, egg, pålegg, frokostblandinger og kaffe. Hos oss skal du ha valget!

I vårt frokostlokale er det lun og god stemning med lett musikk og en hyggelig atmosfære, alt for å gi deg den beste starten på dagen. Vi har de siste årene blitt nominert til årets frokost av Twinings Awards og Aftenposten har kåret oss til beste frokost i Oslo flere år på rad. Dersom du er overnattende gjest hos oss er frokost inkludert, men vi ønsker selvfølgelig også alle andre velkommen. Vår sentrale beliggenhet gjør oss til et godt alternativ for mørgenmøtet, venninnefrokosten i en travel hverdag eller den lange helgefrokosten. Prisen er 155,- per person.