Clarion Hotels

Clarion Hotel Örebro

Örebro, Sverige

Clarion Hotel Örebro byr på et internasjonalt miljø preget av kunst, musikk og moderne design. Hotellet er en dynamisk møteplass hvor du kan hente inspirasjon til en spennende dag i Örebro, en kreativ konferanse eller en avslappende behandling i vår spa.

Clarion Hotel Örebro er et personlig spa- og konferansehotell sentralt i Örebro sentrum. Vårt fokus på god musikk, kunst og moderne design skaper en unik atmosfære i hele hotellet.

Vi byr på kontraster og variasjon for å skape et spennende miljø. Her finner du interiør med utgangspunkt i klassisk chick stil til moderne og fargerikt design.

Clarion Hotel Örebro er det naturlige valg for deg som ønsker en annerledes hotellopplevelse. Vi er behjelpelige med gjennomføring av en vellykket konferanse, en spennende overnatting eller et kulinarisk restaurantbesøk.

Hotellet har også egen relax-avdeling med jacuzzi, badstue og helsestudio. Om du ønsker en avslappende massasje eller ansiktsbehandling besøker du Badrummet SPA i 6. etasje. Et opphold hos oss skal være preget av harmonisk luksus fra du sjekker inn til du reiser hjem.

Clarion Hotel Winn Örebro restaurang
Clarion Lounge & Dining

Clarion Lounge & Dining er hotellets restaurant og en dynamisk møteplass med en bekymringsløs atmosfære. Et besøk i restauranten vekker alle dine sanser i et miljø som både er inspirerende og beroligende. Menyen byr på et variert utvalg for deg som virkelig er ute etter en spesiell matopplevelse.

Start dagen med en organisk frokostbuffet i avslappende omgivelser. Ta en forretningsfrokost eller inviter en venn til en minneverdig frokost som gir deg energi for en spennende dag i Ørebro.

Åpningstider:

Frokost
Mandag – Fredag
kl. 6.30 – 09.30
Lørdag – Søndag
kl. 7.30 – 10.30

Brunch
Lørdag
kl. 11.30 – 15.00

Clarion Hotel Winn Örebro relax
Konferanse i Örebro

Clarion Hotel Örebro tilbyr moderne konferanselokaler med det siste av tekniske løsninger for å sørge for effektive og problemfrie arrangement. De lyse og romslige lokalene byr på fleksible løsninger for alle typer konferanser og arrangement. Vi kan også være behjelpelige med arrangering av sosiale aktiviteter i forbindelse med konferanser.

Clarion Hotel Örebro har konferanse- og møterom for inntil 70 personer. Vårt imøtekommende personale sørger for en smidig gjennomføring tilpasset dine behov. Lokalene egner seg også ypperlig for formelle middager, banketter, moteshow eller store sosiale arrangement.

Clarion Hotel Örebro

Kungsgatan 14 70211 Örebro Sverige Telefon: +46 (0)196706700
Fax: +46 (0)196706750

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.