Clarion Hotels

Clarion Hotel Sign Stockholm

Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Sign er et personlig spa- og designhotell med spektakulær arkitektur og design. Beliggende sentralt i sentrum av Stockholm med kort avstand til Central Station og Arlanda Express er dette hotellet for deg som ønsker det absolutt ypperste av hotellopplevelser.

Hotellets interiør er utformet av skandinaviske designikoner som Arne Jacobsen, Bruno Mathsson og Alvar Aalto. Utforsk hotellet og oppdag verdenskjente møbler som Egg, Wave og Lily. Klassiske møbler som har vært med oss i 50 år og vil være det de neste 50 årene.

Med arkitektur og interiør i verdensklasse byr hotellet på en sofistikert og levende atmosfære som skaper en inspirerende ramme rundt ditt opphold.

Den anerkjente arkitekten Gert Wingårdh har utviklet ideen bak denne fantastiske bygningen. Utført i granitt og glass reflekteres den grønne parken utenfor og skaper en levende fasade.

I vår utsøkte restaurant er det den berømte Marcus Samuelsson som står for maten. Med bakgrunn fra den kritikerroste Aquavit restaurant i New York bruker han de beste råvarene fra Sverige og tilbereder dem med lidenskap for å skape en uforglemmelig kulinarisk opplevelse.

Etter en opplevelsesrik dag i Stockholm kan du ta turen opp til 8. etasje hvor du finner Selma CitySpa+. Som en av de første spa i Skandinavia vil du her oppleve et helt unikt spa-konsept inspirert av naturskjønne Sunne i Sverige. Opplev vår forfriskende sauna, treningsstudio og spabehandling eller ta et bad i vårt oppvarmede utendørs svømmebasseng med fantastisk utsikt over Stockholm.

 

Aquavit Grill Raw Bar
Aquavit Grill & Raw Bar

Aquavit Grill & Raw Bar er en krysning av Stockholm og New York hvor smaken av skandinaviske råvarer møter Manhattens pulserende urbane atmosfære.

Restauranten byr også på egen lounge innredet med klassiske skandinaviske designmøbler. Ta en coctail, en kopp kaffe eller en club sandwich med gravlaks mens du ser bylivet suse forbi.

Åpningstider:

Lunsj
kl. 12.00 -16.00

A la carte
kl. 17.00 – 22.00

Selma City SPA Roofpool
Selma City SPA+

Selma CitySpa+ er hotellets innbydende spa med en personlig og levende atmosfære. Du finner anlegget i 8. etasje med en fantastisk utsikt over Stockholm. Her kan du koble av med treningsstudio og personlige trenere, badstu, terasser, ulike spabehandlinger og utendørs oppvarmed svømmebasseng året rundt.

Opplev anleggets behagelige miljø med panoramavinduer som gir naturlig belysningen og utsikt over Kungsholmen. Alt er gjennomtenkt for å skape en harmonisk atmosfære og en følelse av ro og velvære, i hjertet av Stockholm.

Selma CitySpa+ åpnet sine dører i 2008 basert på den anerkjente Selma Spa+ i Sunne, Värmland. Selma Spa+ var det første spaanlegget i Skandinavia og er fortsatt et av de største. Som det opprinnelige anlegget fokuserer Selma CitySpa+ på høy kvalitet som gir en opplevelse du ikke glemmer. Som gjest hos oss kan du forvente deg noe ekstra, noe vi ønsker å vise med pluss-tegnet i vår logo.

Åpningstider:
Mandag – Fredag
kl. 07.00 – 21.30
Lørdag
kl. 09.00 – 21.00
Søndag
kl. 09.00 – 19.00

 

Clarion Hotel Sign

Östra Järnvägsgatan 35 10126 Stockholm Sverige Telefon: +46 (0)8 676 98 00
Fax: +46 (0)8 676 98 99

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.