Hotel Admiral Bergen

[Totalt:1    Gjennomsnitt:5/5]
Clarion Hotels

Clarion Hotel Admiral Bergen

Bergen, Norge

Clarion Hotel Admiral er et levende og personlig hotell i hjertet av Bergen. Plassert sentralt ved vannkanten i Bergen sentrum byr hotellet på en fortryllende utsikt over Bryggen, Vågen og Fløien.

Clarion Hotel Admiral er beliggende i den gamle og ærverdige pakkhusbygningen i Bergen fra 1904 og ønsket sine første gjester velkommen i 1987.

Hotellets ansatte vet at personlig omtanke og genuin tilstedeværelse er grunnlaget for lidenskapelig hotelldrift. Det er dette som skaper den intime atmosfæren på hotellet i hjertet av Bergen.

Bakgården er dekorert i lidenskapelige farger utført av Grete Smedal, professor i fargedesign.

På Clarion Hotel Admiral vil du møte en kreativ stab som gjør det vi kan for at våre gjester får en minnerik og personlig opplevelse på hotellet og i byen vår.

Et opphold på Clarion Hotel Admiral gir deg det perfekte utgangspunkt for å oppleve Bergens unike muligheter når det gjelder shopping, byliv, restauranter, konserter, revy og teater. Hva med et seilas på byfjorden eller på åpent hav? Besøk Troldhaugen – Edvard Grieg Museum, eller Siljustølen – hjemmet til komponisten Harald Sæverud.

Med gangavstand fra hotellet kan du oppleve Nord Europas største akvarium eller delta i en byvandring og lære mer om Bergens interessante historie. Spør den imøtekommende staben om råd for et fornøyelsesrikt opphold i Bergen.

En vistelse på Clarion Hotel Admiral ger dig de perfekta förutsättningarna att uppleva Bergen. Här finns allt du kan önska shopping, nattliv, restauranger, kultur och nöjen. Här kan du besöka Edvard Grieg museet eller ta en segeltur på havet. På gångavstånd från hotellet hittar du Norra Europas största akvarium.

Clarion Admiral Restaurang
Restaurant

Våre kokker skal sørge for at dere får en kulinarisk opplevelse. Med beliggenhet i sjøkanten er det en selvfølge at vi gir sjømat en hedersplass i våre menyer. I tillegg sørger vi for at sesongens råvarer tilberedes på en best mulig måte.

I hovedrestauranten serverer vi frokost, lunsj og middag. Du kan også sitte ute på vår fantastiske brygge med Bergens vakreste utsikt og nyte måltidene.

I våre selskapslokaler kan vi holde selskaper for alle anledninger fra 2-150 personer.

Lobbybar er stedet for en god kopp kaffe eller en drink. Vil du nyte et måltid på rommet ditt så se etter vår 24- timers roomservicemeny. Hotellet byr på uforglemmelige matopplevelser og personlig service døgnet rundt.

restaurant
Konferanse

Clarion Hotel Admiral er perfekte sted for å holde en konfereranse i Bergen, med byens beste beliggenhet skapes en kreativ ramme rundt din konferanse.

Clarion Hotel Admiral har et flott kurs og konferanse senter i hotellets nabobygg. En glassbro over Vågen knytter disse to byggene sammen. Alle møterommene våre har dagslys, god ventilasjon, projektor og fri internett tilgang. Konferansesenteret har en egen servicedesk som alltid er bemannet. Staben gjør alt for at du og dine gjester skal få et problemfritt og vellykket arrangement. Vi har alltid et smil på lur og løser alle utfordringer for våre konferansegjester.

Vår storslåtte Restaurant Emily byr på et herlig utvalg av ferske råvarer til frokost, vår bugnende Clarion Lunsjbuffet til våre konferansegjester, og spennende A la carte på kveldstid. Vi samarbeider med en rekke partnere for å sikre at din konferanse innfrir forventningene.

 

Clarion Hotel Admiral

Web: www.clarionadmiral.no

Engelsk: www.clarionadmiral.com

C. Sundts gate 9 5004 Bergen Norge Telefon: +47 55 23 64 00
Fax: +47 55 23 64 64

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.