Clarion

Clarion Hotel Gillet Uppsala

Uppsala, Sverige

Clarion Hotel Gillet er et personlig konferansehotell i Uppsala preget av en åpen atmosfære med fokus på service og kvalitet. Vårt imøtekommende personale tilrettelegger for en unik opplevelse for både overnattingsgjester og konferansedeltagere.

Clarion Hotel Gillet i sentrum av Uppsala er hotellet for deg som liker et annerledes hotellopphold preget av sterke personligheter. Våre ansatte jobber kontinuerlig med å gjøre hotellet til et sted hvor du kan nyte god musikk, kunst og moderne design i inspirerende omgivelser. Vi ønsker å lage en unik ramme for et spennende opphold hvor din nysgjerrighet får fritt spillerom.

Clarion Hotel Gillet tilbyr komfortable hotellrom og suiter for enhver smak. Hotellets bekvemme og avslappede atmosfære rommer restauranter og barer som er populære blant både hotellets gjester og den lokale befolkningen.

I tillegg til våre 161 sjarmerende hotellrom og suiter tilbyr vi egen konferanseavdeling med 23 forskjellige lokaler. Vår konferanseavdeling passer for kongresser, konferanser, banketter, utstillinger eller mindre møter. Vi tilpasser våre konferanselokaler til arrangement fra 2 til 160 personer.

Clarion Hotel Gillet Room
Clarion Hotel Gillet er det mest klassiske hotellet i Uppsala med aner tilbake til 1800-tallet. Vi har alltid vært en levende møteplass med fokus på en unik atmosfære og førsteklasses service. Her kan du nyte vår relax-avdeling med svømmebasseng, badstue, massasje og ansiktsbehandlinger. Ta et glass vin ved bassengkanten før du går ned i vår innbydende restaurant, Gillet Brasserie & Lounge, for et bedre måltid.

Clarion Hotel Gillet Cozy
Restaurant Gillet Brasserie & Lounge

Restaurant Gillet Brasserie & Lounge byr på et bredt utvalg av spennende mat. Vi har som mål å by på mat av ypperste klasse i en unik atmosfære.

Restauranten har eget selskapslokale hvor du kan invitere til middag for inntil 130 personer. Vårt imøtekommende personale sørger for at dine gjester kan nyte god mat og drikke i en varm og ekte atmosfære. Vi tilrettelegger for bryllup, bursdager, firmafester eller en koselig middag for deg og dine venner.

Åpningstider:

Frokost
Vi byr på Uppsalas beste frokost med et stort utvalg av økologisk dyrket mat.
Mandag – Fredag
kl. 6.00-09.30
Lørdag – Søndag
kl. 7.00-10.30

Lunsj
Til lunsj serverer vi salat eller suppe med brød til forrett, ulike hovedretter og kaffe/te med kake.
Mandag – Fredag
kl. 11.30 – 13.30

Brunch
Lørdag – Søndag
kl. 11.00 – 15.00

Afternoon Tea
Mandag – Fredag 14.00 – 17.00,
Lørdag 15.00 – 17.00
Søndag stengt

A la Carte
Mandag – Lørdag 17.30 – 22.00
Søndag stengt

Bar
Mandag – Onsdag
kl. 17.00 – 00.00
Torsdag – Lørdag
kl. 16.00 – 01.00
Søndag stengt

Clarion Hotel Gillet Lobby
Konferanse

Clarion Hotel Gillet tilbyr 24 moderne konferanselokaler for arrangement inntil 150 personer. Har du eller ditt firma planer om konferanse, møter, utstilling, middag eller et spennende event? Vi på Clarion Hotel Gillet sørger for at ditt arrangement er vellykket fra begynnelse til slutt.

Alle våre lokaler er utstyrt med det siste innen tekniske løsninger og vårt personale sørger for en effektiv gjennomføring slik at du kan jobbe uforstyrret. Hotellets avslappede atmosfære skaper en ideell ramme for konferansedeltagere. Vår imøtekommende stab tilpasser lokaler etter dine behov og sørger for et smidig og problemfritt arrangement.

Adress till Gillet

Web: www.clarionhotelgillet.se

Engelsk: www.clarionhotelgillet.com

Dragarbrunnsgatan 23 75320 Uppsala Sverige Telefon: +46 (0)18681800
Fax: +46 (0)18681818

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.