Clarion Hotels

Clarion Grand Hotel Helsingborg

Helsingborg, Sweden

Clarion Hotel Grand ligger sentral plassert på Stortorget i sentrum av Helsingborg med gangavstand til tog, buss, flybuss og ferjer til Danmark. Opplev byens spennende handlegate eller ta deg en forfriskende spasertur til den idylliske sandstranden.

De siste årene har hotellet gjennomgått en omfattende renovering av hotellrom og konferanselokaler. Hotellet kan nå by på et unikt gallerikonsept i lobbyen, egen kaffebar, restaurant Grand Lounge & Bar og et japansk City Spa. Opplev hotellets klassiske og avslappede atmosfære.

Clarion Hotel Grand er Helsingborgs ledende hotell og møteplass med et personlig og levende miljø for både reisende og lokalbefolkning. Clarion Hotel Grand er det naturlige valget for deg som ønsker et møtested utover det vanlige.

Restaurang Helsingborg
Grand Lounge Bar & Restaurant

Clarion Hotel Grand har en rekke tilbud for gjester og lokalbefolkningen. Nyt en Café Latte på Grand Coffee, en drink og underholdning i Grands Pianobar eller en helaften med vår à la carté meny på Grand Lounge Bar & Restaurant.

Ved siden av resepsjonen finner du dagens viktigste måltid, frokosten. Start dagen med en sunn frokost og nyt utsikten mot Stortorget gjennom de store panoramavinduene. Her får du en fullverdig økologisk frokost som gir deg en perfekt start på dagen.

Til lunsj kan du velge mellom en stor salatbuffé, to varmretter med kjøtt, fisk eller fugl.

Konferens Helsingborg
Konferanse i Helsingborg

En konferanse er mer enn et tradisjonelt møte og skal være kilde til inspirasjon, utvikling og forandring. Clarion Hotel Grand er et konferansehotell som tilbyr 7 personlige konferanserom i en kreativ, annerledes og avslappende atmosfære. Vårt personale har lang erfaring med konferanser og er behjelpelige med å gjøre den til et effektivt og vellykket arrangement.

En god konferanse er ikke fullkommen uten et sundt og godt måltid. Vårt matkonsept byr på lokale råvarer med alt hva Kullabygden og Bjärehalvön har å by på for å gjøre måltidene til noe spesielt. I tillegg serverer vi snitter og søtsaker fra vår café.

Om du ønsker en spennende pause fra konferansen kan vi by på en rekke aktiviteter. Vi hjelper deg med å arrangere prøvesmakning av sjokolade og vin, båtturer, byvandring, isskulpturering, go-cart, ”Fangene på Borgen”, fjellklatring på Kullen, golf, seiling og mye mer.

Konferanserom

I hotellet finner du 6 av våre konferanselokaler mens Den Blå Salen med kapasitet på 140 personer ligger 300 meter unna hotellet. Alle rommene er godt utstyrt med tekniske løsninger; prosjekter, DVD, TV, notisblokker, Wi-Fi og skrivemateriale til alle deltagere. I tillegg får dere fruktfat og isvann inkludert.

For møter med inntil 120 personer tilbyr vi vår vakre og nyrenoverte Stenbocksalen som også er godt egnet til banketter og andre fester. I Stenbocksalen har vi bevart det originale interiøret fra 1926 og utstyrt rommet med alt av moderne tekniske løsninger som god ventilasjon, belysning og lydanlegg.

For møter med inntil 30 personer er det renoverte lokalet Pärlan eller det nybygde lokalet Storm gode alternativer. Lokalet Storm byr på en unik atmosfære med utsikt over Stortorget. For mindre grupper med inntil 12 personer er lokalet Bakfickan en god løsning hvor den ene delen er et tradisjonelt møtelokale mens den andre delen er egnet for kreativt arbeid. I vårt minste lokale, Kuling, kan du holde mindre møter med kapasitet på inntil 7 personer.

 

Clarion Grand Hotel Helsingborg

Web: www.clarionhelsingborg.se

Engelsk: www.clarionhelsingborg.com

Stortorget, 8/12 25111 Helsingborg Sverige Telefon: +46 (0)42 38 04 00
Fax: +46 (0)42 38 04 04