Hotel Bryggen Tromsø

[Totalt:1    Gjennomsnitt:5/5]
Clarion Hotels

Clarion Hotel Bryggen Tromsø

Tromsø, Norge

Clarion Hotel Bryggen er Nord-Norges mest moderne designhotell. Hotellet har en ideell beliggenhet på bryggekanten midt i sentrum av Tromsø, med utsikt over indre havn og Ishavskatedralen. Besøk Tromsø og opplev hotellets unike personlige atmosfære.

Clarion Hotel Bryggen gir deg muligheten til å oppleve Tromsø på nært hold. Hotellets sentrale beliggenhet gir deg et unikt utgangspunkt for å oppleve Tromsø og byens mange kulturtilbud og attraksjoner. Ønsker du å dra på hvalsafari eller fisketur ligger båtene ved kaia like ved.

Clarion Hotel Bryggen er et personlig hotell med en engasjerte stab som gjør alt for at ditt opphold blir fornøyelig. Etter en opplevelsesrik dag i Tromsø byr hotellet på en imøtekommende og rolig atmosfære som skaper en levende ramme rundt ditt opphold.

Intet hotell er komplett uten en gastronomisk opplevelse. Hotellets restaurant Astro serverer spennende og utsøkte måltider i forskjellige prisklasser. Ønsker du å oppleve det spennende utelivet i Tromsø kan du starte kvelden med en drink i den innbydende lobbybaren Aquarius.

Om du ønsker en avslappende opplevelse byr vår relax-avdeling på sauna og utendørs boblebad med spektakulær utsikt over Tromsø. Nyt den avslappende atmosfæren og utsikten over Tromsøs storslåtte natur.

Hotellet har totalt 5 konferanserom i ulike størrelser og vårt største møterom har en kapasitet på 150 personer. Alle møterommene ligger i 1.etg og passer derfor godt for personer med handicap. Hotellet passer også perfekt for bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdager eller når store anledninger skal feires. For private selskaper og konferanser kan vi ha bankett og mottakelse i hotellets auditorium. Våre dyktige og vennlige medarbeidere hjelper deg gjerne å sette sammen ditt arrangement.

Utendørs boblebad med spektakuler utsikt over Tromsø.
Restaurang Astro Tromso
Restaurant Astro

Intet hotellopphold er tilfredsstillende uten en gastronomisk opplevelse. I restaurant Astro legger vi vekt på spennende frokost- og lunsjbuffeter, selskapsmenyer og à la carte i flere prisklasser. Her kan du nyte måltider inspirert av Nord-Norske og Syd-Europeiske tradisjoner. Vår franske fiskesuppe Bouillabaisse bør du ikke gå glipp av.

Vi serverer en mangfoldig frokost med blant annet økologiske råvarer i vår restaurant Astro. For litt ekstra bringer vi frokosten opp til rommet ditt og du kan nyte maten fra sengekanten om ønskelig.

For lukkede selskaper som barnedåp, konfirmasjon, bryllup eller større møter og konferanser dekker vi gjerne opp til bankett i hotellets plenumssal. Vi serverer elegante selskapsmenyer, to eller tre retters middag til konferansegjester, tapasbuffet for bedrifter eller skreddersyr menyen etter ditt ønske.

Early bird breakfast fra 05.00. Restauranten har åpent hver dag hele året.
Konferanse i Tromso
Konferanse

Clarion Hotel Bryggen tilrettelegger for levende møteplasser med en personlig atmosfære. Vi sørger for at din konferanse blir en minneverdig opplevelse.

Hotellet byr på moderne og fleksible konferansefasiliteter på samme plan. Vår konferanseavdeling har fire møterom i forskjellige størrelser, hvorav det største har en plenumsal med kapasitet på 180 personer i kino-oppsett. Det største møterommet kan deles i to, hver med en kapasitet på 80 i kino-oppsett.

Ønsker du en annerledes møtepakke med et sprekere innhold istedet for den tradisjonelle fruktbuffeten, har vi flere alternativer å anbefale. Vi har et spennede aktivitetstilbud utenom hotellet som kan gi konferansen det lille ekstra.

Gi konferansen et kulturelt innhold med omvisning på verdens nordligste ølbryggeri, et besøk på Polarmuséet eller en sightseeing til Ishavskatedralen og Fjellheis platået – Norges kanskje fineste utkikkspunkt.

Våre lokaler er også populære for selskapeligheter som årsfester, dåp, konfirmasjon og bryllup.

Adress till Clarion Hotel Bryggen

Web: www.clarionbryggen.no

Engelsk: www.clarionbryggen.com

Sjøgata 19-21 9291 Tromsø Norge Telefon: +47 77 78 11 00
Fax: +47 77 78 11 01