Clarion

Clarion Hotel Stavanger

Stavanger, Norge

Clarion Hotel Stavanger er et personlig konferansehotell beliggende sentralt i Stavanger sentrum. Med gangavstand til byens mangfoldige kulturliv og fantastisk utsikt over fjordene er dette hotellet for deg som ønsker et annerledes hotellopphold.

Clarion Hotel Stavanger gir deg en unik mulighet til å oppleve Stavanger på nært hold. Med gangavstand til byens butikker, restauranter og museer byr hotellet på et opplevelsesrikt opphold. Hotellet byr på en personlig og imøtekommende atmosfære preget av inspirerende kunstverk av samtidskunstner Kjell Pahr Iversen.

Etter en lang dag med spennende aktiviteter i Stavanger er hotellet det naturlig sted å avslutte dagen. I hotellets BareBra Bar og Restaurant byr vi på en rikholdig meny med fokus på økologisk råvarer for et sunt måltid. Etter et forfriskende måltid kan du slappe av i våre uformelle salonger med et glass økologisk vin eller øl.

Eget fransk konditori med hjemmelaget sjokolade.

I hotellets toppetasje finner du vår relax-avdeling med muligheter for trening, sauna eller et avslappende bad i vår Jacuzzi. Med panoramautsikt over Stavanger er dette en perfekt avrunding av dagen.

Clarion Hotel Stavanger har også stor kurs- og konferansekapasitet med 14 møterom og Stavanger Hall med plass til 720 personer. Vi holder ofte store konferanser og banketter og vårt personale har både høy kompetanse og et unikt servicenivå.


Konferanse

Efter en lång och upplevelserik dag i Stavanger är hotellet det naturliga stället att avsluta dagen på. I hotellets bar och restaurang BareBra bjuder hotellet in dig till en välsmakande middag lagad på ekologiska råvaror. Måltiden avslutas med fördel med en god drink i baren och dess sköna salong.

Clarion Hotel Stavanger er ett av Norges mest moderne konferansehotell. Byens største sal, Stavanger Hall har kapasitet til 720 personer med alt av teknisk utstyr. Gjennom 10-års drift har vi opparbeidet oss en solid kompetanse på avvikling av alle typer arrangementer. Vårt imøtekommende personale bistår med tilrettelegging for eventuelle spesielle behov. I tillegg samarbeider vi med de beste leverandørene i distriktet.

Vår konferansestab er her for dere og vi er alltid behjelpelige for å sikre at du kan konsentrere deg om ditt arbeide. En konferanse hos oss kjennetegnes av en høy grad av personlig service. Med gode planløsniner og funksjonelle lokaler kan du føle deg trygg på at konferansen gjennomføres problemfritt. Vi tilpasser lokalene etter dine behov for å sikre best mulig interaksjon med konferansedeltagerne.

Konferanserom

Perspektiv

Perspektiv
Perspektiv er vårt styrerom i toppetasjen. Lokalet egner seg fantastisk bra til alt fra styremøter, små frokostmøter, viktige kontraktsforhandlinger så vel som konfirmasjoner og bryllupsmiddager. Vi kan garantere deg at du ikke finner bedre utsikt over Stavanger by, fjorder og fjellandskap enn fra nettopp dette lokalet. Perspektiv er rommet for deg som ønsker å gi et ekstra inntrykk på dine møtedeltagere, eller når de viktige kontraktene skal undertegnes.

Vegg i vegg finner du vår relax-avdeling med sauna, boblebad og en fantastisk utsikt over byen.

Stavanger Hall

Stavanger Hall
Stavanger Hall er hotellets og Stavanger sentrums storstue. Med full sal kan vi møblere for inntil 700 konferansegjester i kinooppsett, og rundt 500 personer på bankett med langbordoppsett.

Mulighetene i Stavanger Hall er så å si uendelige. Det er kun fantasi og budsjett som setter grenser for hva som kan gjennomføres. Det fascinerende med Stavanger Hall er at mange knapt kjenner igjen salen fra konferansen tidligere på dagen til banketten som har blitt rigget til på kvelden. Overgangen fra konferanseoppsett til runde bord, dekorert med duker, blomster og lys, samt lyssetting gjør at man får følelsen av å være et helt annet sted enn kun få timer tidligere. Planlegger du konferanse med tilhørende bankettmiddag på kvelden er vi mer enn behjelpelige med å gi råd, og innhente tilbud på teknikk og dekor som gjør din bankett til en uforglemmelig opplevelse.

Utenfor Stavanger Hall har vi en stor og funksjonell foajee. Denne kan du som kunde benytte til avslappende kaffepauser, som utstillerareal eller som mottagelse med sprudlende drikke før en deilig bankettmiddag.

Inspirasjon

Inspirasjon
Inspirasjon er vårt største møterom i konferanseavdelingen i 3. etasje. Dette rommet er et av våre aller mest populære rom, noe som skyldes fleksibiliteten i oppsett, og ikke minst de store vinduene som sørger for godt dagslys gjennom hele dagen.

I klasseromsoppsett kan vi møblere for inntil 48 deltagere, eller rundt 60 personer i kinooppsett. Dette lokalet egner seg også meget vel til møter der kreativiteten skal vekkes. Vi møblerer da i gruppeoppsett for rundt 40 personer.

Like utenfor lokalet har vi vår hyggelige og fristende kaffepausebuffet der vi tilbyr friskbrygget kaffe/te, isvann samt frukt på formiddagn, og vår egen kaketapas på ettermiddagen. Inspirasjon har også tre tilstøtende mindre møterom, noe som sikrer at forflytning mellom etasjer ved gruppearbeid lett kan unngås.

Samspill

Samspill
Samspill er vårt minste og hyggeligste møterom i 3. etasje. Dette rommet er utstyrt med styrebord med plass til inntil 13 deltagere. Dette rommet er skapt for den gode dialogen med dine møtedeltagere. Her gjennomfører du møter der det er viktig med blikkontakt som budsjettplanlegging, kontraktssigneringer eller teambuildingsmøter.

Rett utenfor døren finner du vår store pausebevertningsbuffet. Om tiden blir knapp kan du få bevertningen brakt inn i møterommet.

Stemning & Dialog

Steming & Dialog
Dette er to helt identiske møtelokaler som ligger vegg i vegg med hverandre i 3. etasje. Her vil du få plass til 20 personer i klasseromsoppsett eller 30 i kinooppsett. Dette er lyse og komfortable lokaler med vinduer som sikrer godt dagslys gjennom hele dagen.

Rett utenfor lokalene finner du vår pauseareal hvor vi serverer nybrygget kaffe, te, isvann samt frukt på formiddagen og vår egen kaketapas på ettermiddagen.

Clarion Hotel Stavanger

Web: www.clarionstavanger.no

Engelsk: www.clarionstavanger.com

Ny Olavskleiv 8 4008 Stavanger Norge Telefon: +47 51 50 25 00
Fax: +47 51 50 25 01

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.