Clarion Hotels

Clarion Hotel Oslo Airport Gardermoen

Gardermoen, Norge

Bare 5 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen, i et stille og rolig område, på et hotell med åpne armer og med en stor, deilig frokost og Wi-Fi inkludert i prisen. Ett av Norges største og mest moderne hoteller. Trekk pusten, skru på smilet – dette har du fortjent!
Clarion Hotel Oslo Airport er blant Norges ledende og største konferansehoteller, og kan by på hele 40 møterom med plass til 2000 personer samt et stort utstillingsområde. Hotellet har 432 nylig renoverte rom.

Clarion Hotel Oslo Airport

I restauranten serverer vi vår prisbelønte økologiske frokost og i baren kan vi friste med live piano entertainment. Gratis trådløst internett er tilgjengelig overalt på hotellet.

Clarion Hotel Oslo Airport har en egen direkte shuttlebuss, med avganger mellom hotellet og flyplassen fire ganger i timen mellom klokken 04:42 og 23:45.

Miljøsertifisert  –  Choice Hotels Scandinavia ønsker å være med på å ta ansvar for vårt globale klima. Derfor overrasker det deg neppe at vi også er ISO-14001 miljøsertifisert!

Rum

Våre 432 flotte og nyrenoverte rom og suiter er tidsriktig innredet. Hos oss kan du nyte nattesøvnen i det som sannsynligvis er Norges beste senger.

Alle rommene er doble, og ikke minst røykfrie. Vi tilbyr trådløs internett oppkobling på alle rom. For den som ønsker ekstra komfort har vi superior rom, deluxe rom og suiter med utvidet komfort/plass.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Restaurang

Frokost med omtanke –  Uansett om du ønsker eggene dine, bløte, med solsiden opp, rørte, hardkokte eller som omelett, så vil du elske frokosten vår.

Uansett formål med oppholdet ditt er et av høydepunktene å besøke vår restaurant, som rommer 500 gjester. Vi tilbyr bl.a. en av Norges beste frokost- og lunsjbuffeer. En utsøkt middag kan du nyte i vår a la carte avdeling, eller ta med deg 1000 kolleger på bankett i vår festsal.

Våre erfarne bartendere ordner alt du måtte ønske, fra øl og vin til drinker og cocktails. Ønsker du å spise i baren tilbyr vi herlige småretter og snacks.

Restaurant med god smak –  Om du synes frokosten vår byr på mye spennende, er heller ikke restaurantmenyen vår særlig beskjeden. Er du i det varme eller kalde hjørnet? Pek og bestill og vi skal gjøre vårt beste for at du nyter hver munnfull!

Bilder från Clarion Hotel Oslo Airport

Boka hotell online med bästa prisgaranti