Hotel Bergen Airport

[Totalt:1    Gjennomsnitt:5/5]
Clarion Hotels

Clarion Hotel Bergen Airport

Bergen, Norge

Clarion Hotel Bergen Airport ligger på Flesland flyplass utenfor Bergen. Som Norges første terminalhotell har vi fokus på inspirerende arkitektur, moderne interiør, oppsiktsvekkende kunst og utsøkt mat. Her lander du bokstavelig talt på hotellrommet.

Clarion Hotel Bergen Airport er bygget i direkte tilknytning til Bergen lufthavn, Flesland. Fra flyplassen går man tørrskodd inn på et levende og personlig hotell. Et besøk på Clarion Hotel Bergen Airport er den beste måten å starte eller avslutte et opphold i Bergen.

Med 1600 kvadratmeter konferanseareal er  Clarion Hotel Bergen Airport blant landets størst konferansehoteller med kapasitet på over 1200 konferansegjester. Våre 16 møterom og konferansesaler er designet for fremtidens krav med store vindusflater, god takhøyde og det meste innen moderne teknisk utstyr. Vårt lidenskapelige personale sørger for en problemfri og inspirerende konferanse tilpasset dine behov.

Vi er mer enn et konferansehotell og har noe for enhver smak. Vil du koble av, anbefaler vi et besøk på relax-avdelingen PAUSE i toppetasjen. Nærmere himmelen kommer du ikke.

Vi ønsker deg velkommen til et moderne og trendy designhotell med inspirerende arkitektur, moderne kunst og musikalsk inspirasjon. Vår restaurant er allerede kjent for sin gode og sunne mat. Mange kaller hotellet Norges mest inspirerende møteplass.

Clarion Hotel Bergen Airport – nærmere flyplassen kommer du ikke.

Jacuzzi og sauna med utsikt over flyplassen.
Restaurant Sound
Restaurant Sound

Clarion Hotel Bergen Airport tilbyr en førsteklasses à la carte restaurant hvor faglærte kokker lager moderne mat med inspirasjon fra hele verden. Opplev en liten “Grønn revolusjon” i regi av Head Chef Ståle Ims. Nyt et velsmakende måltid omgitt av spektakulært design og en unik utsikt over flyplassen.

Vi tar betydnigen av sunn og god mat på alvor. I restauranten Sound byr vi på en utsøkt matopplevelse som gir ny energi og inspirasjon i en personlig atmosfære. Avslutt måltidet i baren Tunes med en kopp nybrygget kaffe eller et glass vin. Slapp av med god musikk og en forfriskende drink i trendy omgivelser.

Vi har lekre og stilrene selskapslokaler med kapasitet på inntil 800 spisegjester og servere selskap på inntil 580 personer i vår bankettavdeling. Vi gjør mottakelser, bryllup, årsdager, julebord, banketter eller temafester til en uforglemmelig opplevelse. Vi anbefaler bordbestilling, spesielt om dere er et større selskap.

Frokost
Nyt en herlig frokost med utsikt til innflygingen! Vi serverer alt som en skikkelig hotellfrokost bør inneholde, med både sunne og mindre sunne alternativer. For deg som ønsker en sunnere frokost, hold utkikk etter mat som er merket med “We Care” skilt. Nå serverer vi deg også et fullverdig økologisk alternativ!

Lunch
Lunch serveres i Restaurant Sound og har et rikt innhold – det finnes noe for alle smaker. Det finnes alltid et alternativ med kjøtt, fisk eller vegetar. Våre dyktige kokker, med kjøkkensjef Ståle Ims i spissen, har laget en ”grønn revolusjon” hva lunsj buffèt angår. Med dagens friske råvarer og gode smaker i fokus, har vi satt en ny standard for kvaliteten på hotellbuffèter.

Hos oss vil du finne friske salater, marinerte grønnsaker og fargerike og fristende kombinasjoner av norske råvarer og spennende krydder. I tillegg til et stort utvalg av sunne salater og grønnsaksretter, tilbyr vi også et stort utvalg varm mat. Her vil du også oppleve at smak og kvalitet står i fokus.

Clarion Hotel Bergen Airport Konst
Konferanse i Bergen

Clarion Hotel Bergen Airport er blant landets største konferansehotell med de beste løsningene av tekniske fasiliteter og mulighet for tilpasning av rommene. Med plass til inntil 150 gjester er rommene ideelle for møter, kurs og konferanser.

Vi har lagt vekt på at dine gjester sitter behagelig omgitt av god luft i en lys og imøtekommende atmosfære. Vi sørger for at ditt arrangement har de beste forutsetninger for å bli en suksess.

Ønsker du å samle konferanse deltakerne til en sosial begivenhet på kvelden, kommer vi gjerne med forslag til underholdning. Hotellets unike beliggenhet gjør transporten til og fra konferansen både rask og rimelige.

Feel The Music
Dette er vår storstue på hele 552 kvadratmeter. Helt fri for sjenerende søyler og med en takhøyde på hele 5,5 m skaper vi en effektiv ramme for din konferanse. Med dagslys og friskluftsanlegg kan du jobbe uforstyrret og konsentrert om arbeidet. Lokalet rommer inntil 700 mennesker. Vi tilbyr alt tenkelig innen scene, rigg, lyd og lys. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene.

Lyrics
I hotellets toppetasje finner du vårt lekre styrerom Lyrics. Opplev rommets unike stemning med fyr på peisen, nytraktet kaffe fra espressomaskinen, høyryggede stoler og eksepsjonell service. Dette er rommet for de kresne.

Clarion Hotel Bergen Airport

Web: www.clarionbergenairport.no

Flyplassveien 555 5869 Bergen Norge Telefon: +47 56 10 00 00
Fax: +47 56 10 00 01