Hotel Post Göteborg

[Totalt:1    Gjennomsnitt:5/5]
Clarion Hotels

Clarion Hotel Post Göteborg

Göteborg, Sverige

Clarion Hotel Post er et personlig konferansehotell beliggende i det tradisjonsrike posthuset på Drottningtorget i Göteborg. De nyrestaurerte lokalene og det smakfulle interiøret gjør dette til et hotell langt utover den vanlige.

Clarion Hotel Post begynner å ta form som et stort og moderne konferansehotell med fokus på personlig service og en imøtekommende atmosfære. Den fantastiske arkitekturen er bevart og forsterkes av en ny og minst like spektakulær avdeling. Utover den sjarmerende arkitekturen skal hotellet være en naturlig møteplass og arena for det nye kreative Göteborg.

Hotellet skal bli et hjem for det nye Göteborg som har vokst frem bak havnen, idrettsanleggene og tungindustrien. Et nytt Göteborg som ennå ikke er like kjent som det gamle men som har gjort seg kjent i Los Angeles, Milano, Tokyo, London og New York som byen for kreativitet og nytenkning. Göteborg er ikke lengre industribyen men en spennende smeltedigel innen arkitektur, reklame, IT og film. En by hele verden kommer til for å få hjelp av de klokeste hodene.

Clarion Hotel Post skal bli et utstillingvindu, en møteplass og arena for det nye Göteborg – The New Face of Gothenburg. I utviklingsarbeidet har fått hjelp av menneskene bak dette nye Göteborg: arkitektene Semrén & Månsson, design- og markedskonsulentene Stylt Trampoli, Amanda Elmander fra Skönhetsfabriken og sist men ikke minst den verdenskjente kokken Marcus Samuelsson med ansvar for mat og drikke.

Når hotellet åpner i Januar 2012 skal disse menneskene og mange andre sørge for en levende og inspirerende møteplass for både reisende gjester og lokalbefolkningen.

Den verdenskjente kokken Marcus Samuelsson gir deg en kulinarisk opplevelse du aldri vil glemme.
Clarion Hotel Post Skonhetsfabriken
Skönhetsfabriken

Hotellet byr på luksus og velvære i den populære Skönhetsfabriken spa og treningsstudio. Her finner du tilbud innen skjønnhetspleie og rekreasjon for kvinner og menn i alle aldere.

Bak dette spennende konseptet finner du Amanda og Johan Elmander, kjent som fotball-landslagets stjernespiss. Med fokus på sunnhet, langsiktighet og kvalitet i hver minste detalj er anlegget en unik mulighet for avslappende og sunne aktiviteter.

Skönhetsfabriken tilbyr skjønnhetspleie og en rekke treningsmuligheter fordelt på 1200 kvadratmeter.
norda_logo
Norda Grill & Bar

Norda Bar & Grill på Clarion Hotel Post i Göteborg byr på en helt unik restaurantopplevelse iscenesatt av den verdenskjente kokken Marcus Samuelsson.

Restauranten skal være en naturlig møteplass for både hotellets gjester og lokalbefolkningen. Ingenting er mer kjedelig enn en hotellrestaurant uten innslag av den lokale kulturen. Det er derfor vi på Norda Bar & Grill ønsker å skape en atmosfære som er preget av byens mennesker, smaker og puls.

Restauranten vil bli unik i skandinavisk sammenheng. Restauranten er gjennomtenkt og sofistikert men samtidig avslappet, trivelig og inkluderende. Langt fra den påtatte og ekskluderende holdningen man ofte finner i andre finere restauranter. Her kan du forvente deg en autentisk opplevelse preget av Göteborgs tradisjon for omtanke og innlevelse.

Vi vil også hente restaurantens råvarer fra nærområdet og tilberede den med lidenskap og inspirasjon fra hele verden. Fiskere, bønder, bakerier og bryggerier i Göteborgsområdet kan snart forvente seg et besøk av Marcus Samuelsson og hans medarbeidere i jakten på virkelig gode, ekte og ærlige matvarer.

Interiøret og opplevelsen av et besøk i Norda Bar & Grill vil være annerledes enn hva vi er vant til i denne delen av verden. Varme og omsorg er like viktig for valg av stoler, farger og materiale som det er for innholdet i grytene. Restauranten skal by på en ektefølt og genuin restaurantopplevelse som dette vakre huset krever.

Clarion Hotel Posthuset Lyxigt
Konferanse i Göteborg

En vellykket konferanse krever mer enn teknisk utstyr, god planlegging og profesjonell gjennomføring. Clarion Hotel Post i Göteborg byr på en inspirerende atmosfære med personlig engasjement og sunn mat som sørger for de beste forutsetningene for en effektiv konferanse.

Den sentrale beliggenhet ved Central Stationen i hjertet av Göteborg gir muligheter for en rekke aktiviteter utenfor hotellets vegger. Med gangavstand til offentlig transport og Göteborgs rike kulturliv får du tid til både effektive konferanser og spennende opplevelser.

Clarion Hotel Post gir muligheter for konferanser, events eller andre arrangement for inntil 1500 personer. I tillegg til dette tilbyr vi møterom med det siste innen tekniske løsninger for 2 – 1000 personer.

 

Clarion Hotel Post

Web: www.clarionpost.se

Engelsk: www.clarionpost.com

Drottningtorget 10, (Box 111 41, 404 23) 411 03 Göteborg Sverige Telefon: +46 (0) 31 61 90 00
Fax: +46 (0) 31 61 90 99