Clarion

Clarion Hotel Grand Östersund

Östersund, Sverige

Clarion Hotel Grand Östersund er et personlig konferansehotell i sentrum av Østersund. Vår imøtekommende stab sørger for en smidig gjennomført konferanse eller et avslappende opphold omgitt av god musikk, kunst og moderne design.

Clarion Hotel Grand Östersund er et personlig fullservice konferansehotell i sentrum av Østersund. La hotellets varme og inspirerende atmosfære skape en kreativ ramme rundt din konferanse eller nyt en kulinarisk opplevelse i vår nye restaurant. Vi byr på både lokale og internasjonale retter i våre nye lyse og stilfulle lokaler.

Vi ønsker å lage Østersunds beste møteplass for både konferansedeltagere, overnattingsgjester og lokalbefolkningen. Vi har også tenkt på barnefamilier med eget lekehjørne, barnemeny og innendørs badebasseng. Her skal alle kunne jobbe effektivt eller nyte et hotellopphold i harmoniske omgivelser.

Clarion_Grand_Östersund
Restaurant Artist

Clarion Hotel Grand Östersund serverer velsmakende måltid basert på lokale råvarer inspirert av kontinentale tradisjoner. Hotellets anerkjente kokk, Fia Mårtensson, er kjent som byens beste kokk med utmerkelser for ”Årets Jämtlandsmeny”.

Restaurantens harmoniske atmosfære gjennomsyrer lokalet og den tilhørende baren. Innta et bedre måltid med venner og kollegaer eller slapp av med en forfriskende drink i baren.

Åpningstider:
Alle dager
kl. 17.00 – 22.00

 

Clarion_Grand_Östersund06
Konferanse i Östersund

Vi fortsetter arbeidet med å skape det beste konferansehotellet i Östersund. I vår nye konferanseavdeling med tre store og lyse konferanselokaler har vi plass til inntil 140 personer. Hotellet kan nå tilby en helhetlig løsning for møter, konferanser, fester og sosiale samlinger.

Vi vet av erfaring at en vellykket konferanse krever mer enn gode tekniske løsninger og nøye planlegging. Vår imøtekommende stab sørger også for en inspirerende atmosfære, personlig engasjement og god mat. Vi vet at dette skaper den beste forutsetningen for en vellykket og smidig konferanse.

I samarbeid med Storsjöteateret i samme bygning kan vi tilrettelegge lokaler med kapasitet for inntil 425 personer. Med totalt 13 konferanselokaler i ulike størrelser kan vi gjennomføre alle typer arrangement.

Clarion Hotel Grand Östersund

Web: www.clarionostersund.se

Engelsk: www.clarionostersund.com

Prästgatan 16 83131 Östersund Sverige Telefon: +46 (0)63 55 60 00
Fax: +46 (0)63 10 67 39