Clarion Hotels

Clarion Hotel Winn, Gävle

Gävle, Sverige

Clarion Hotel Winn er et sentral beliggende konferansehotell i Gävle sentrum. Hotellet byr på en personlig atmosfære preget av musikk, kunst og moderne design. Hotellets beliggenhet gir en unik mulighet til å oppleve Gävles mangfoldige kulturliv.

Clarion Hotel Winn er et fullservice hotell beliggende sentralt i Gävle sentrum og en drøy time fra Arlanda flyplass. Hotellet byr på en levende atmosfære som gir inspirasjon for et opplevelsesrikt opphold eller en kreativ konferanse.

Konferanser og møter er en investering i bedriftens fremtid. Vi er behjelpelige med planlegging og gjennomføring av konferanser for inntil 161 personer. Vi har totalt 8 moderne konferanselokaler samt 6 mindre lokaler. Legg kurs, konferanse eller kick-off til våre funksjonelle konferanselokaler.

Clarion Hotel Winn har mer å by på enn funksjonelle konferanselokaler. I hotellets restaurant, Brasserie Absint, finner du et bredt utvalgt av spennende matopplevelser. Atmosfæren er preget av møtet mellom det klassiske brasseriet og moderne interiør. Dette er stedet for uformelle møter, god mat og drikke. Et sted hvor du henter inspirasjon til en krevende konferanse eller en opplevelsesrik dag i Gävle.

Hotellet har 200 rom med plass til 460 gjester i ulike romkategorier. Hotellet har også eget svømmebasseng og oppvarmet garasje.

Clarion Hotel Winn Gävle Matsal
Brasserie Absinth

Hotellets eksklusive restaurant Brasserie Absint tilbyr en rekke spennende retter. Vi ønsker å vekke alle dine sanser i et både inspirerende og avslappende miljø.

Våre entusiastiske kokker forbereder de beste lokale råvarene for å gi deg en uforglemmelig matopplevelse.

Åpningstider

Frokost
Mandag – fredag
kl. 06.30 – 09.30
Lørdag – søndag
kl. 07.30 – 10.30
Lunsjbuffé
Mandag – Fredag
kl. 11.00 – 13.30
Middag
Mandag – tirsdag
kl. 16.00-24.00
Onsdag – Lørdag
kl. 16.00-01.00
Kjøkkenet stenger 23.00
Brunch
Lørdag
kl. 12.00 – 15.00
Restauranten er stengt på søndag.
Clarion Hotel Winn Gävle Lobby
Konferanse

Clarion Hotel Winn tilbyr fleksible konferanselokaler for små og store arrangement.  Vår erfarne og hjelpsomme stab er behjelpelig med planlegging og gjennomføring av kurs, møter eller kickoff.

Konferanseavdeling har 7 konferanserom med det siste av tekniske løsninger. I tillegg finnes 7 konferanserom i et konferansebygg som ligger 150 meter fra hotellet. Vårt største lokale har kapasitet på inntil 161 personer.

 

Clarion Hotel Winn, Gävle

N. Slottsgatan 9 80138 Gävle Sverige Telefon: +46 (0)26 64 70 00
Fax: +46 (0)26 64 70 09

WeCare
WeCare er en viktig del av bedriftskulturen og tenkemåten hos Nordic Choice. Vi arbeider langsiktig for å skape en miljøvennlig virksomhet for både mennesker og miljøet rundt oss. Alle våre hoteller er derfor miljøsertifisert i henhold til den nordiske standarden Svanen samt den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. I tillegg oppmuntrer vi alle våre gjester til å velge en sunn livsstil og informerer om våre tilbud i resepsjonen.