Clarion Hotel Royal Christiania

Clarion Hotel Royal Christiania

Oslo, Norge

Hotellrom i Oslo

Clarion Hotel Royal Christiania kan tilby 532 velutstyrte rom og suiter, midt i Oslo Sentrum. Vi har flere ulike romkategorier tilpasset ønsker og behov. Rommene holder en lys stil, er romslige og har alt du måtte trenge for et fint opphold.

VIP – Suiter

Vi kan tilby flere ulike VIP-suiter, alle med en unik utforming og stil. Suitene er meget romslige og har alt du måtte trenge enten du skal ha et større selskap, et møte, et event eller kun en luksuriøs overnatting i fantastiske omgivelser.

Fabolous

2. etg suite som inneholder; stor stue med plass til 17 personer i sofa, spisestue med plass til 10 personer, gjestebad med dusj, stort masterbad med boblebadekar, flygel, og garderobe tillegg til klesskap. Suiten er morderne med klassisk minimalistisk stil.

Posh

2. etg suite som inneholder; stue med sofagruppe, gjestebad og masterbad. Suiten er moderne med klassisk minimalistisk stil.

Funky

2. etg suite som inneholder; stor stue med sofa og separat sittegruppe til 4 personer, gjestebad og masterbad, stort soverom med stor rund seng. Suiten er moderne med funky stil.

Christiania suiten

Stor stue med soverom over. To bad, hvorav ett med badstue. Kjøkkenkrok og stor stue med to sofa. Suiten er moderne med klassisk stil.

Executive suite

Suite med separat soverom og stue med sofagruppe. En av dem har utgang terrasse med ettermiddagssol, samt noen er utstyrt med to bad.

Business Suite

Suite med separat soverom og stue. Ofte brukt som familierom opp til 4 personer da de fleste stuene har sovesofa.

Superior rom

Stort soverom, hvoran noen med en liten balkong.

Standard Rom

Brukes til enkelt og dobbeltrom. Finnes i både tvin og dobbelt. Våre dobbeltrom har dobbeltmadrasser.

Enkeltrom

Inneholder enkeltseng, og bad med dusj.

Tilleggsinformasjon

  • Alle suiter er utstyrte med morgenkåper, tøfler.
  • Alle rom er utstyrte med kaffe/te koker, strykebrett, buksepress, hårføner, tv, tlf, og pult med kontorstol.
  • Alle rom har badekar med dusj med unntak av enkeltrommene som har kun dusj.
  • Alle rom har blackout gardier