Clarion Collection

Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping

Jönköping, Sverige

Hotel Victoria er en rolig oase i sentrum av historiske Jønkøping. Beliggende i den vakre bydelen Väster med sin klassisk og tidløs atmosfære er du omgitt av Jønkøpings unike historie hvor fyrstikken ble oppfunnet.

Hotell Jönköping, Clarion Collection Hotel Victoria

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Hotell Victoria byr på en klassisk og tidløs atmosfære i hjertet av Jønkøpings historie og kultur. Hotellet er utsmykket med malerier som forteller om Jønkøpings historie hvor fyrstikken ble oppfunnet.

Hotellets beliggenhet i den vakre bydelen Väster i sentrum av Jønkøping byr på gangavstand til byens varierte utvalg av restauranter, nattklubber og handlegater. I tillegg finner du byens attraksjoner som Fyrstikkmuseet og John Bauers Museum i nærheten.

Hotel Victoria har en lang og spennende historie. Huset ble reist i 1882 på initiativ av forfatter og helsepioner Ebba Ramsay. Huset ble da brukt som hjem for epileptikere og psykisk handikappede. I sitt arbeid mot datidens utbredelse av alkoholisme drev han et alkoholfritt vertshus i hotellets kjeller. Det sies fortsatt av Ebbas spøkelse bor på hotellrom 426.

Hotellets relax-avdeling byr på muligheter for både trening og avkobling. Avdeling ligger på to etasjer ved den gamle Victoriasalen hvor du finner tredemølle, treningssykkel, badstue, dusjer og eget rom med sittegruppe og tv. Her kan du nyte en forfriskende øl direkte fra tappekranen.

Clarion Collection Hotel Victoria Dining Room
Matsal – Lysegården

I hotellets matsal, Lysgården, har vi bevart bakgårdens unike atmosfære. Her spiser du i rolige og harmoniske omgivelser. Her finner du også en kopi av Victoria-esken med fyrstikkmotiv fra Fyrstikkmuseets samlinger.

Start dagen med vår økologiske frokost. Her finner du kaffe, te, fersk frukt og isvann tilgjengelig hele dagen. På ettermiddagen byr vi på nystekte vafler eller hjemmebakt brød. På kvelden serverer vi et lettere måltid.

Åpningstider

Frokost
Mandag-fredag
kl. 06:30-10:00
Lørdag-Søndag
kl. 08:00-11:00

Ettermiddagsmat
kl. 15:00-18:00

Kveldsmat
kl. 18:00-21:00

Clarion_Victoria_jonkoping05
Konferanse

Hotel Vicoria byr på effektive konferanserom med en historisk atmosfære. Hotellets tre konferanselokaler ligger i hotellets gamle fløy hvor det en gang lå et alkoholfritt vertshus.

Hotellets største konferanserom, Victoriasalen, har kapasitet på inntil 90 personer i kino-oppsett. Møterommet Johannes har fast møblering og har kapasitet på inntil 20 personer. Hotellets minste møterom passer godt for mindre møter med kapasitet på inntil 8 personer.

Victoriasalen har kapasitet på inntil 90 personer.

Hotellets imøtekommende stab er behjelpelige med servering av middag under deres konferanse. Om du ønsker en sosial ramme rundt din konferanse finner du byens variert utvalg av attraksjoner, restauranter og nattklubber rett rundt hjørnet. Vi er også behjelpelige med sosiale aktiviteter for din konferanse.

Clarion Collection Hotel Victoria

F. E. Elmgrens gata 5 55113 Jönköping Sverige Telefon: +46 (0)36 71 28 00
Faks: +46 (0)36 71 50 50