Hotel Bastion Oslo

[Totalt:1    Gjennomsnitt:4/5]
Clarion Collection

Clarion Collection Hotel Bastion Oslo

Oslo, Norge

Hotel Bastion er en stille oase beliggende i Kvadraturen i sentrum av Oslo. Hotellet henter inspirasjon fra engelske boutiquehotell og byr på en unik og personlig atmosfære. Med Oslos varierte kulturliv rundt hjørnet er dette hotellet som ditt andre hjem.

Hotel Bastion ligger ständigt i topp på Trip Advisors lista över Oslo-hotell.

Hotel Bastion er et hotell med en særegen personlighet, unik design og atmosfære. Med inspirasjon fra engelske boutiquehotell er dette som ditt eget hjem når du er borte. Hotellet er sentralt beliggende i Kvadraturen, kun få minutters gange fra Oslo sentralbanestasjon, Karl Johans gate og Aker Brygge.

Vi har lagt ned mye omtanke i designet av hotellrommene. Rommene som stod nyoppusset sommeren 2009 er gjennomført i en trendy, engelsk boutique-stil. Noen av rommene byr på utsikt over det nye Operahuset og havneområdet. Vi har også en egen De Lux fløy med utsøkte rom og flotte suiter. Alle rommene i denne fløyen er innredet med møbler og detaljer fra hele verden.

Hotel Bastion

I hotellets relax-avdeling finner en avslappende atmosfære og komfortabelt interiør. Her finner du treningsapparater, boblebad, solarium og badstue for damer og menn. Relax-avdeling har også eget området hvor du alltid finner forfriskende drinker.
Til deres informasjon: Vi skal pusse opp vår relaxavdeling Dette vil medføre at den stenges, og vil gjenåpnes som et nytt og flott fitness senter rundt påsketider. Jazucci kan vi i fremtiden tilby på våre 11 suiter.

Da Morten Mørch åpnet dørene på 1990-tallet ønsket han å skape et av verdens beste hoteller. For å oppnå dette reiste han verden rundt for å hente inspirasjon. Resultatet er et hotell med en personlig stil og elegant atmosfære.

Konferanse

Hotel Bastion byr på konferanserom med en personlig atmosfære for både små og store konferanser.

Seilmakeriet er vårt siste og største rom med plass for inntil 50 personer. Skipsdekket er et mindre rom innredet som en lounge med plass for inntil 24 personer. Skippertaket er et elegant etagerom med egen terrasse med plass for inntil 12 personer.

Hotellet byr på gangavstand til byens attraksjoner, restauranter og kulturliv. Om du ønsker en sosial ramme rundt din konferanse er vi behjelpelige med bordreservasjon på Oslos beste restauranter. Alle konferansegjester får grupperabatter på våre hotellrom.

Matsal

I hotellets sjarmerende matsal serveres vår frokost, ettermiddagsmat og kveldsmat. Matsalen er innredet med duse farger og Chesterfieldmøbler inspirert av den britiske kolonistilen.

Her starter du dagen med vår fantastiske økologiske frokost. Du finner også kaffe, te, fersk frukt og isvann tilgjengelig hele dagen. Vi byr på ettermiddagsmat med nystekte vafler eller hjemmebakt brød og et lettere måltid på kvelden.

Om du ønsker å spise på restaurant samarbeider vi med flere av byens beste restauranter og reserverer bord hos bla. Statholdergaarden, Statholderens Danske Krostue og Bent Stiansen. Som gjest hos oss inkluderes alltid en apertiff før maten.

Åpningstider

Frokost
Mandag – Fredag
kl. 06:30 – 09:30
Lørdag – Søndag
kl. 07:30-10:30

Ettermiddagsmat
kl. 15:00-18:00

Kveldsmat
kl. 18:00 – 21:00


Clarion Collection Hotel Bastion

Skippergaten 7 0152 Oslo Norge Telefon: +47 22 47 77 00
Fax: +47 22 33 11 80

 

WE CARE
Genom vårt program WeCare tar vi ansvar för människorna och miljön runt omkring oss. Vårt hotell är miljöcertifierat. Vi främjar etisk handel, samarbetar med UNICEF och räddar 100 kvadratmeter regnskog för varje köpt hotellnatt. På Hotel Bastion engagerar vi oss extra mycket i att vårda människorna runt omkring oss. Våra gäster grattas på födelsedagen och bjuds in till speciella gästkvällar.