Clarion Collection

Clarion Collection Hotel Drott Karlstad

Karlstad, Sverige

Hotel Drott er en rolig oase i sentrum av Karlstad, bare 50 meter fra Karlstad sentralstasjon. Hotellet byr på en unik atmosfære preget av jugendstilen. Hotellets populære Drott Bar er en naturlig møteplass for lokalebefolkningen.

På Hotel Drott sitter Karlstads historie og kultur i veggene. Hotellets unike jugendstil reflekteres både i interiøret og atmosfæren preget av rom med tre meter takhøyde. Hotellets koselige restaurant Dott Bar er en naturlig møteplass for både gjester og lokalbefolkningen.

Hotellet ligger i sentrum av Karlstad, bare 50 meter fra sentralstasjonen. Rundt hjørnet finner du byens varierte utvalg av restauranter, butikker og kjøpesentre. Du finner også Karlstads mange attraksjoner i nærheten, som Karlstads Teater, Nøjesfabriken, Karlstad CCC, Löfbergs Lila Arena og Sandgrundsudden.

Hotellets relax-avdeling byr på en avslappende atmosfære med komfortable møbler. Her finner du boblebad, badstue og eget rom for avkobling og sosialt samvær. Her kan du forsyne deg med forfriskende drikker rett fra kjøleskapet.

Hotellets koselige Drott Bar er en populær møteplass for både gjester og lokalbefolkningen. Her kan du ha enkle forretningsmøter i vakre omgivelser eller avslutte dagen med forfriskende drink. Lokalene passer godt for både formelle forretningsmøter og uformelle sammenkomster.

Clarion Collection Hotel Drott Drink
Drott Bar

Hotellet restaurant, Drott Bar, er en populær møteplass for lokalbefolkningen. Har kan du holde forretningsmøter i komfortable stoler, avslutte dagen med en after work eller spise i vår populære Teatersupé.
Drott Bar er den naturlige møteplassen i Karlstad hvor du alltid finner noe godt å spise eller drikke. Vi er kjent for vårt populære rekesmørebrød, men har også mye annet spennende på menyen som delikate forretter, velsmakende varmretter og kveldsbuffé.
Med både opera og teater et steinkast unna kan vi by på en rekke forskjellige teaterpakker som inkluderer treretters middag og inngangsbillett til 795 kroner.
På helgene kan du kose deg med vår populære brunchbuffé med egg, bacon, salater, amerikanske pannekaker, suppe og selvfølgelig en herlig dessert.
Vi tilbyr også cateringsservice slik at du får maten levert på døren. Vår catering holder samme høye kvaliteten som maten vi serverer i restauranten.
Åpningstider

  • Søndag – Torsdag: fra kl. 17.00
  • Fredag: fra kl. 16.00
  • Lørdag: fra kl. 11.30

Kontakt oss på telefon 054 – 101010

Clarion Collection Hotel Drott Utsidan
Konferanse

Hotel Drott i Karlstad byr på tre effektive konferanserom med en unik historisk atmosfære. Konferanseavdeling passer godt for både mindre møter og mellomstore konferanser.

Jegeren er et tradisjonelt konferanserom med kapasitet på inntil 60 personer. Avdelingens styrerom passer for godt møter med inntil 18 personer. Tårnrommet er et sjarmerende klubbrom med eldre engelsk stil som passer bra for mindre møter med inntil 12 personer.

Vi er også behjelpelige med arrangering av frokost- og lunsjmøter i hotellets matsal.

Clarion Collection Hotel Drott Matsal
Matsal

Hotellets matsal byr på en rolig og lys atmosfære. Matsalen ligger i den tidligere kinosalen. Lokalene er renovert og taket er åpnet opp for å slippe inn dagslys.

Start dagen med vår økologiske frokost. Her finner du kaffe, te, fersk frukt og isvann tilgjengelig hele dagen. På ettermiddagen byr vi på nystekte vafler eller hjemmebakt brød. På kvelden serverer vi et lettere måltid.

Åpningstider

  • Frokost Mandag-fredag kl. 06:30-10:00
  • Frokost Lørdag-Søndag kl. 08:00-11:00
  • Ettermiddagsmat kl. 15:00-18:00
  • Kveldsmat kl. 18:00-21:00

Clarion Collection Hotel Drott

Järnvägsgatan 1 65225 Karlstad Sverige Telefon: +46 (0)54 10 10 10
Faks: +46 (0)54 18 99 30